Sağlık

Baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede beyninde 8 santimetrelik kitle tespit edildi!

Bir süredir baş ağrısı çeken Urfi Altuntaş (78), şikayetlerinin artması üzerine Fethi Sekin Şehir Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniğine gitti. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Selman Kök tarafından gerçekleştirilen Dr. Altuntaş’ın beyninde 8 santimetrelik kitle olduğu söylendi.

Yapılan tahlil ve tetkikler sonucunda hastanın ameliyata alınmasına karar verildi. Başarılı geçen operasyonun ardından hastanın şikayetleri düzelerek taburcu edildi.

KİTLE KRİTİK BİR YERDEYDİ!

Beynin kritik damarlarına yakın olan kitlenin sorunsuz bir şekilde çıkarılmasının oldukça zor olduğunu anlatan Op. Dr. Selman Kök, “Hastamız uzun süredir yaşadığı baş ağrısı ve genel durumunda bozulma şikayetiyle bize başvurdu. Beyninde 8 cm’lik kitle vardı. Kitle beynin damarlarına ve önemli damarlarına yakın konumdaydı. Hastamızın ameliyatını başarıyla gerçekleştirdik. “Ameliyat sonrası hastamızı servise götürdük, şu anda genel durumu iyi, herhangi bir felç durumu yok.”

“Ameliyat başarılı geçti. Bu sadece bizim başarımız değil, bize bu ortamı sağlayan hastane yönetiminin, anestezinin, hemşirelerin ve sağlık ekiplerinin de katkısıdır” dedi.

haber-afsin.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu