Haber

Sacha Boey’den açıklama: Baskı hissetmiyorum

Galatasaray’dan Bayern Münih’e 30 milyon euro karşılığında transfer olacağı yönünde açıklamalarda bulundu.

İlk kez Alman takımıyla antrenmana çıkan Fransız sağ bek, taraftarlar tarafından coşkuyla karşılanırken, antrenmanın ardından düzenlenen imza töreninde transferini değerlendirdi.

İşte Sacha Boey’in açıklamalarından öne çıkanlar:

“Her şeyi kazanmak istiyoruz”

Bayern Münih dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Ne olursa olsun Bayern’e gelirdim ama aynı zamanda Mathys Tel gibi tanıdığım birkaç oyuncunun da olması bana yardımcı oluyor. En uygun kulüplerden biriyiz ve her şeyi kazanmak istiyoruz. Bu beni açıkça etkiledi. Elimden gelenin en iyisini yapacağım ve kadroya elimden geldiğince destek olmaya çalışacağım. Oynamaya hazırım. Her gün çok çalışacağım ve işlerin yolunda gitmesi için her şeyimi vereceğim.

“Bir fırsat olabileceğini biliyordum”

Bayern Münih’ten bir telefon aldım ve her şey yolunda gitti. Yakın zamanda oldu. Fırsatların olabileceğini biliyordum. Sabrettim, bekledim ve çok çalıştım. Philipp Lahm benim rol modelim. Bu kulübün en büyük efsanelerinden biri. Küçükken çok izlerdim. Elbette bir gün onun kadar fit olabilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.

“Hiçbir baskı hissetmiyorum”

Herhangi bir baskı hissetmiyorum. Burada olmak bir onur. Heyecanlıyım ve her şeyi adım adım ilerlemek istiyorum. Bu saldırı benim için neler yapabileceğimi göstermem için büyük bir şans.

“Burada Galatasaray’la oynadım”

Allianz Arena dünyanın en güzel stadyumlarından biridir. Burada Galatasaray formasıyla oynadım. Bu sefer Bayern Münih’te oynamak için sabırsızlanıyorum.

“Enerjisiyle bizi etkiledi”

Bayern Münih sportif direktörü Christoph Freund, Sacha Boey’in transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sacha Boey çok fazla enerjiye sahip, harika bir savunmaya sahip ve çok hızlı bir koşucu. Bayern Münih’e harika bir transfer yaptık. Sacha Boey, özellikle Galatasaray’a karşı oynadığımız Şampiyonlar Ligi maçlarındaki enerjisiyle bizi çok etkiledi.

“Sabırsızlanmaya başladım”

Sacha’yı bir an önce sahada görmek için sabırsızlanıyorum. Ona ödediğimiz transfer ücreti konusunda kendimi baskı altında hissetmiyorum. İyi bir şekilde gelişeceğine ve Bayern’e çok şey katacağına inanıyorum.

haber-bandirma.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu