Yaşam

Uzayda endişe: NASA astronotu Dünya’yı aradı ve şöyle dedi: ‘Uzaylıya benzer bir şeyin havada süzüldüğünü gördüm’

NASA mühendisi ve eski astronot Leland Melvin,uzay mekiği Atlantisİki uçuş yapmasıyla tanınıyor.

Her iki seferde de ekipmanı teslim etmek Uluslararası Uzay istasyonuZiyaret eden Melvin toplam harcadı 565 saat geçti. Ancak uzaya gittikten yıllar sonra kendisine güneş sistemindeki uzaylı yaşamı ve UFO’lar hakkındaki görüşleri soruldu.

Sosyal medya platformu X’te UFO HaberleriAdlı bir hesap astronota İnsanlığın güneş sisteminde ‘yalnız’ olup olmadığı ve ‘bir UFO’ya tanık olup olmadığı’ konusunda ne düşündüğünü sordu. Şu anda NASA yönetimi, uzay ajansının her zaman dünya dışı yaratıkları aradığını itiraf etti.

‘Uzaylıya benzer bir şeyin yüzdüğünü gördüm’

Melvin’in bu konudaki görüşü, bir uzaylı görmediği, ancak bir kez ‘Yük bölmesinde organik/uzaylıya benzer bir şeyin yüzdüğünü gördüğümü sandım’Şey gibiydi.

‘Ne olabileceğini sormak için Dünya’yı aradığını’ ve gördüğü şeyin dünya dışı bir yaşam formu olmadığını, ancak ‘Freon hortumlarından buz kopuyor’Bunun kendisine söylendiğini açıkladı.

ne gördü “Yarı saydam, kavisli, organik görünümlü”Bunu şu şekilde tanımlayan astronot, uzaylı emojisini de ekleyerek şunları söyledi:

“Kim bilir, belki de kendini zekice bir buz parçası gibi gizleyen bir uzaylıydı.”

Melvin başka bir soruyu yanıtlarken o ölümsüz “Bir problemimiz var Houston” Sözlerini söyleyeceğini söyledi ama bunun sahada nasıl bir tepki yaratacağını biliyordu. Bu tür sözler, astronotların elinde, yük bölmesinde yüzen şüpheli bir modül yerine başka bir Apollo 13 olayı olduğunda öne çıkıyor.

NASA yalan mı söyledi?

Aynı UFO astronotuna adanmış hesap NASA’nınAstronot, uzaylıların, yüzen şeyin varlığını gizlemek için yalan söylediğini düşünüp düşünmediğini sordu. “Sanmıyorum ama asla bilemezsin.”söz konusu.

bozdoganhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu