İş

Amerika’dan Dgpays’e Ödül

Dgpays, Amerika’nın değerli iş haberleri platformu New World Report tarafından fintech alanında büyük bir ödüle layık görüldü. Dgpays, platformun düzenlediği ‘Kuzey Amerika İş Ödülleri’nde “Gelişmekte Olan En İyi Küresel Fintech Şirketi” seçildi. Dgpays, ödülü Amerikan teknoloji şirketi ZMBIZI ile işbirliği içinde kazandı.

Amerikan iş dünyası haberleri platformu New World Report, 2017 yılından bu yana düzenlediği “North America Business Awards – North America Business Awards” ile Kuzey Amerika’da müşterileri için yenilikçi iş ve hizmetler üreten işletmeleri ve bireyleri ödüllendiriyor. Uluslararası deneyime sahip deneyimli akademisyenler birçok farklı branştan kazananları belirleyen ve bağımsız üyelerden oluşan heyete liderlik etmektedir.

ZMBIZI işbirliği ödül kazandı

Dgpays’e ödül kazandıran ABD’li teknoloji şirketi ZMBIZI ile yapılan iş birliği kapsamında, Dgpays’in yenilikçi kart kabul çözümü DgPOS (SoftPOS uygulaması), ABD ve Kanada’daki ZMBIZI akıllı telefonlarda herhangi bir kesinti olmaksızın tek başına POS uygulaması olarak kullanılabilecek. başka herhangi bir ekipman gerektirir. Android işletim sistemli ve NFC Temassız işlem yapabilen tüm cihazların POS cihazı olarak kullanılabilmesine olanak sağlayan DgPOS sayesinde, POS cihazı satın alamayan binlerce mikro işletme sahibi, işlemlerini telefonlarından kolayca gerçekleştirebilecek. DgPOS, uluslararası ödeme sistemleri ile uyumluluğu sayesinde dünyanın her yerinde kullanılabilir.

“Türkiye menşeli bir fintech olarak dünya arenasında söz sahibi olacağız”

Ödülle ilgili değerlendirmede bulunan Dgpays Genel Müdürü Hasan Kaya, “Amerika’da değerli olan ve iş dünyasında geniş kitlelere ulaşan bir platformdan böylesine büyük bir ödül aldığımız için çok mutluyuz. DgPOS ürünümüz Amerika Birleşik Devletleri’ndeki teknoloji şirketi ZMBIZI tarafından ülkemiz sınırlarını aşarak kullanılacaktır. Çok değer verdiğimiz bu işbirliği Amerika’da büyük bir ödül kazanmamıza da vesile oldu. Bu gurur verici başarı, Türkiye’den bir fintech şirketi olarak dünya arenasında finansal teknolojiler alanında söz sahibi olma çabalarımız için bir teşviktir. Amacımız hem ülkemizde hem de yurt dışında değerli işbirliklerine sahip olmaktır. Bu ödül, markamızın ve çalışmalarımızın Amerika’da daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayacak, burada hedeflediğimiz işbirliklerine ve projelere ivme kazandıracaktır.”

Okurlarına iş tavsiyeleri sunan, ilham verici başarı hikayeleri paylaşan, işletmelerin büyümesine ve işlerini sürdürmesine yardımcı olacak trendler ve yenilikler sunan New World Report’un dijital haber bülteni, Amerika Birleşik Devletleri’nde her gün 75.000’den fazla kuruluşa ve iş profesyoneline ulaşıyor. Dgpays’in ödül haberleri de platform üzerinden birçok kişi ve kuruma ulaşarak markanın Amerika’daki bilinirliğini artıracak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu