Haber

Market Sahibi, Bıçaklı Saldırgana Sopayla Misilleme Yaptı

Özgür EREN/ İSTANBUL, FATİH’te müşteri numarası yaparak markete giren bir kişi, bıçak çekerek market sahibinden para istedi. Market sahibi bıçaklı saldırgana copla karşılık verdi. Esnafın saldırganı copla dakikalarca kovaladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

KAFASINA BİR STOPLA VURULDUĞUNDA KAÇMAYA BAŞLADI

Olay, Cumartesi günü saat 21.30 sıralarında Topkapı Mahallesi’nde bir cadde üzerindeki markette meydana geldi. İddiaya göre şüpheli, iş yerinde oturduğu sırada Şaban Kar’a girerek para istedi. Market sahibinden olumsuz yanıt alan şüpheli, belinden çıkardığı bıçakla market sahibini tehdit etti. Bunun üzerine Şaban Kar, tezgah altındaki copla bıçaklı saldırganın kafasına vurdu.

Market sahibi, başına darbe alarak mağazadan çıkan bıçaklı saldırganı kovalamaya başladı ve kaçmaya başladı. Kar, ortasından yakaladığı saldırgana copla vururken, bıçaklı saldırgan da cop darbesinin ardından kaçmaya devam etti.

“ELİNDE BIÇAK VARDI, BENİMDE BABON VARDI, ELİME ULAŞIRKAZ ONA VURDUM”

Kovalamaca ve Şaban Kar’ın bıçaklı saldırganı copla ara sokaklarda yaklaşık 200 metre kovaladığı anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Market sahibi Şaban Kar, “Cumartesi gecesi markette otururken müşteri kılığında bir kişi geldi. Para istedi, vermek istemedim ama sonra bir şey söyledi. O da istedi. , ama yine vermek istemedim. Bana bıçak çekti, o bıçağı çekerken ben de copla kafasına vurdum, dışarı koşmaya başladı, ben de onu kovalamaya başladım. Kovalarken vurdum. Sonra polisi aradım, polis geldi. Tanınmış bir kişiydi. Uzun süre sokakta kovaladım. “Sonra sokağa döndü ve ben de onu kovaladım. yine cop. Elinde bıçak vardı, benim elimde de cop vardı, yetiştiği anda ona vurdum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu