Haber

GÜNGÖREN’de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, 5 araca çarptı, ardından tekstil mağazasına girdi.

GÜNGÖREN’de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, 5 araca çarptı ve ardından dokuma mağazasına girdi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 09.00 sıralarında Merter Şair Ahmet Kutsi Tecer Caddesi üzerinde meydana geldi. 34 FK 6314 plakalı otomobilin sürücüsü VY, direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki iki araca çarptı. Daha sonra 3 araca daha çarpan otomobil, bir dokuma mağazasının vitrinine girerek durdu. Kaza anında dokuma dükkanının önünde duran işletme sahibi Fevzi, hareket halindeki otomobilin kapısını açarak el frenini çekerek arabayı durdurdu. Kazanın ardından olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, 6 araç ve bir dokumahanede hasar oluştu.

KAZA KAMERASI

Kaza saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, polis ekiplerinin incelemesinin ardından kazaya karışan araçlar olay yerinden kaldırıldı.

“MAĞAZAMIZA GİRDİ”

Kazayı gören ve hareket halindeki aracın kapısını açıp el frenini çeken Fevzi isimli kişi, “Aracın 2-3 araca çarptığını gördüm. Kaldırıma çıktığımda önüme geldi. Kapıyı açtım, el frenini çektim. Yaralanan olmadı ama hasar oluştu. Her şey kendiliğinden oldu, refleksti.”

Dükkan sahibi Alican Deniz, “İçerideydik ama sesleri duyunca dışarı koştuk. Şoför camiden araçlara çarpmaya başladı. Dükkanımıza girdi. Müdürümüz aracın el frenini çekti. Büyük hasara yol açtı.” 3-4 araç. Şoföre ‘Bir sorun mu var?’ diye sorduk. Bize cevap vermedi” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu