Yaşam

Survivor All Star’da Yunus Emre ile Acun Ilıcalı arasında gerginlik

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’da gerilim bir an olsun düşmeden devam ediyor. Yaptığı kavgalar ve tehditler nedeniyle son dönemde gündeme gelen Yunus Emre ile Acun Ilıcalı arasında ada meclisinde gerginlik çıktı. Ilıcalı karşısında berabere kalan Yunus Emre, “Seviyem buraya uymuyorsa sorun değil.”

ILICALI: TEHDİTLERLE ORTAYA ÇIKARAMAZSINIZ

Acun Ilıcalı, dokunulmazlık oyununda Ogeday ile kavga ederek tehditlerde bulunan Yunur Emre’yi ada meclisinde uyararak, “Yunus Emre’nin gözünde sözlerimin hiçbir değeri yok. O, oyun kaybeden, sürekli karşı gruba sataşan biri. , ses tonu, konuşma tarzı ve sözleriyle kontrolsüz. Her türlü sebebi buluyorsunuz ve Survivor’da pek şansınız yok. Davranış tarzınız bize uymuyor. Ne yapacaksınız ya da biri bir şey söylediğinde dövecek misiniz? Yarın ya da ertesi gün git birine saldır. Benim seninle aramda herhangi bir aşk sorunu yok. İlk kez birinin düelloya çıkıp bir erkeğe saldırdığını duydum. “İnsanları sürekli tehdit ediyorsun.” . Ne yapıyorsun? Bu bir rekabet, tehdit alanınız değil. Kendini yine haklı buluyorsun. Birisi hata yaptığında medeni bir şekilde konuşmalısınız. Tehdit ederek ortalıkta dolaşamazsınız” dedi.

YUNUS EMRE: ADAMINA O ŞEKİLDE DAVRANIYORUM

Yunus Emre, Ilıclı’ya, “Ben bu adamların hepsiyle yarıştım. Yenildim ya da yenildim. Hiç bana saygısızlık yaptılar mı? Onurla, saygıyla yarışıyordum. Ögeday Bey, ne zaman faydalansam bir şeyler söylüyor. Ben tedavi ediyorum.” Ona göre. Eğer seviye oraya inerse, “Ben daha da aşağıya inebilirim Acun abi. Bu programa uymasa bile sorun değil. Sana her zaman minnettar ve saygılı olacağım Acun kardeşim. Yapacak bir şey yok. Her şeyde günah keçisi oluyorum” diye yanıt verdi.

ILICALI: 6 ÖDÜL VE CEZASI VAR, SİZİ TUTUKLAMAYA ZORLAMIYORUZ

Yunus Emre’nin “Reklam mı falan mı buldun? Ona espri yaptım” demesine sinirlenen Acun Ilıcalı, “Çok güzel bir mizah. Birazdan sana espri yapacağım. Bu çok güzel” dedi. kuramayacağınız seviye. Yarışmada kalacaksanız, bilgeliğine güvendiğiniz kişilere sorun. Kazanan yarışmacıdır. Rakibine bu tür mizah yapabilir. Şu anda yanınızdan sinek geçerse dalabilirsiniz. Barut gibisin. 3 ceza daha veriyoruz. Önceki cezandan 3 tane kalmıştı, şimdi 6 oldu. Bir daha yaparsan 5 ceza daha veririz. Seni tutmuyoruz. buraya zorla.”Seni sevmek başka, yarışta kalmak başka. Sınırlarınızı kontrol edebiliyormuşsunuz gibi görünmüyor” dedi.

ÖGEDAY: YUNUS EMRE İLE ANLAŞTIK

Yunus Emre ile aralarındaki gerilimi çözdüklerini söyleyen Ogeday, “Kurul önünde birbirimizle vedalaşıp birbirimizden özür diledik. Maç içinde de böyle şeyler olabiliyor. Aramızda kötü bir şey yok. Biz Bir daha böyle bir şey yaşamayacağım.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu