Teknoloji

Tango Gameworks, Yepyeni Oyunuyla Hayranlarını Şaşırtıyor: Hi-Fi RUSH Şimdi Çıkıyor!

 
Tango Gameworks, Xbox ve Bethesda’nın Developer_Direct programında Hi-Fi RUSH adlı yeni oyununun duyurusu ve çıkışıyla hayranlarını şaşırttı. Oyun, Ghostwire: Tokyo ve The Evil Within’in yapımcısı ödüllü stüdyodan benzeri görülmemiş bir tek oyunculu ritim aksiyon oyunudur. Hi-Fi RUSH artık Xbox Series X|S ve PC için Game Pass’te mevcut. Ayrıca Microsoft Store, Steam ve Epic Games Store’da da mevcuttur.
 
Hi-Fi RUSH çıkış fragmanı
 
 
 
Hi-Fi RUSH, sallanan ağaçlardan dövüşlerin her ritmine kadar her şeyin müziğin ritmine göre hareket ettiği renkli bir dünyada geçen bir ritim aksiyon oyunudur. Dövüş sekansları, müziğin ritmiyle mükemmel uyum sağlar, bu nedenle oyun sadece eğlenceli değil, aynı zamanda son derece tatmin edicidir. Müzik, sıradan ritim oyunlarında olduğu gibi oyuncunun hareketlerine yön vermez. Tersine, oyuncular eksiksiz bir aksiyon oyunu özgürlüğüne sahiptir. Ancak hareketlerin ritme göre uyarlanması oyuncunun ataklarını müzikle güçlendirir.
Oyuncular, bir rock yıldızı olmayı hayal eden özgür ruhlu, yaramaz Chai olarak oynuyorlar. Vücuduna bir robotik kolun entegre edildiği teknolojik prosedür sırasında, oyuncu güç kaynağına takıldığında şaşırtıcı bir “bonus” fark eder. Ve sanki bu yeterli değilmiş gibi, deneyin arkasındaki şirket onu devre dışı bırakmak için “kusurlu” olarak damgaladı. Bir grup üst düzey şirket yöneticisi ve bir robot ordusu tarafından takip edilen Chai, bir grup müttefik ve ritmik savaşın yardımıyla şirketin acımasız işverenlerini yenerek kendini savunmalı ve kaçmalıdır.
Nine Inch Nails ve The Black Keys gibi ünlü rock gruplarının lisanslı müziklerini içeren Hi-Fi RUSH, sizi kesinlikle ritme kaptıracak. Oyun Xbox Series X|S ve PC için Game Pass’te. Ayrıca Microsoft Store, Steam ve Epic Games Store’da da mevcuttur.
 
Ayrıntılar için lütfen Bethesda.net’i ziyaret edin: https://bethesda.net/en/article/1NiBHswbYY2uJSdAUK6Gtg/hi-fi-rush-revealed
 
basın bülteni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu