Yaşam

Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin reytinglerde üst sıralarda yer alan 50. bölüm ikinci fragmanı yayınlandı.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı dizinin yönetmenliğini Ketche üstleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu’nun yanı sıra Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin yer alıyor. Türkmen, Hasret. Çakar, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz.

49. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mustafa’nın suçlamalarına sinirlenen Nilay, çocuğuyla birlikte evden ayrılır. Nursema’nın yanına gelir ama Nursema haberi annesinden alır ve kapıyı açmaz. Sönmez, Nilay’a yardım eder ve onu evine götürür. Nilay tüm gerçekleri Sönmez’e anlatır. Bu arada Mustafa boşanma isteğinin ayrıntılarını ailesine anlatır. Kıvılcım ve Rüzgar bu kez okumak istemeyen bir kız için kolları sıvar.

Çimen ve Gökhan’ın bağı ilerlemektedir ancak Gökhan evli olduğu gerçeğini gizler.

Dernekte çalışan bir kızın Ertuğrul hakkında söyledikleri Kıvılcım’ın kafasını karıştırır. Fatih, Doğa’yı ilişkilerini devam ettirme veya bitirme konusunda karar vermeye zorlar. Umut’un yeni işi başına dert açar.

Abdullah ayağa kalkar kalkmaz Alev’le buluşur ve boşanmasının biraz zaman alacağını söyler. Alev bu sıkıntılı döneme daha fazla katlanmak istemiyor. Alev sorunu kesin olarak çözmek için Pembe’ye gider.

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu