Haber

İnegöl Belediyespor madalyalara ambargo koydu

BURSA (İGFA) –İnegöl Belediyespor DOSTUM Oryantiring Takımı, Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun Alanya’da düzenlediği Türkiye O-Days Türkiye Oryantiring Şampiyonası 3. Etap yarışlarında madalyalara bir kez daha ambargo koydu.

Dört gün boyunca 45 kategoride 1720 sporcu yoğun parkurlarda kıyasıya yarıştı. Orta mesafe yarışı 25 Ocak Perşembe günü Cebelireis’te, Alanya Çarşı Merkez sürat yarışı 26 Ocak Cuma günü, orta mesafe yarışı ise 27 Ocak Cumartesi günü Gedevet Parkorman Alanı’nda yapıldı.

İNEGÖL BELEDİYESPOR FARKINI YİNE GÖSTERDİ

İnegöl Belediyesi’nin farklı spor dallarına verdiği desteklerden biri olan Oryantiring sporunda önemli başarılara imza atan DOSTUM Oryantiring Grubu, yine başarılı sonuçlara imza attı. İnegöl Belediyespor Oryantiring Grubu yarışları; Yarışmaya 5 Türkiye birinciliği, 5 Türkiye ikinciliği, 6 Türkiye üçüncülüğü ve toplam 16 Türkiye sıralama madalyası kazanarak damgasını vurdu. Ayrıca 16 yaş kategorisinde de kız ve erkek takımları podyumu kapatarak büyük bir başarıya imza attı.

BAŞKAN ALPER TABAN’DAN TEBRİK

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, sporu tabana yayarak gençlerin sporun farklı dallarında kendilerini geliştirdiklerini belirtti. DOSTUM Oryantiring Takımı’nı sayısız başarıya imza attığı için tebrik eden Lider Alper Taban, “İnegöl olarak sporun her alanında varız. Sporu tabana yayarak altyapı gruplarına önem veriyoruz. DOSTUM Oryantiring Takımımız bizi bu hale getirdi. Şu ana kadar katıldığı her yarıştan ve yine Alanya’da düzenlenen yarışlardan ödüllerle dönmenin gururunu yaşıyor.” “Benzer başarı ile şehrimize döndüler. Her bir sporcumuzu ve antrenörümüzü tebrik ediyorum. Nice başarılara imza atmalarını diliyorum.” söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu