Haber

Bugün Hangi Maçlar Var? 29 Kasım 2022 Dünya Kupası Maçları

2022 Dünya Kupası’nda heyecan grup maçları ile devam ediyor. Taraftarlar ise bugün hangi maçların oynanacağını merak ediyor. Turnuvanın güçlü ekipleri arasında yer alan İngiltere ve Hollanda’nın alana çıkacağı günde birbirinden çekişmeli maçlar futbolseverlerle buluşacak. İşte 29 Kasım Salı 2022 Dünya Kupası maç programı.

2022 Dünya Kupası kümelerinde son maçlar, bugün oynanacak müsabakalar ile başlayacak. Son 16 tipine yükselecek ekiplerin aşikâr olacağı günde dört müsabaka futbolseverler buluşacak. İşte günü programı;

Ekvador-Senegal

A Kümesinde yer alan iki grup, kümeden çıkmak için karşı karşıya gelecek. Ekvador, dört puanla ikinci sırada yer alırken Senegal, üç puanla üçüncü sırada bulunuyor. Saat 18.00’da başlayacak olan karşılaşma TRT SPOR ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hollanda-Katar

Turnuvanın ev sahibi Katar, Dünya Kupası’na veda etti. Hollanda ise kümeden önder çıkmak için üç puanı kovalayacak. Hollanda 4 puana sahip başkan, Katar ise şimdi puanla tanışamadı. Maç saat 18.00’da başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

İran-ABD

B Grubu’nda 3 puanı bulunan İran ile 2 puana sahip ABD karşı karşıya gelecek. Bir sonraki cinse çıkmak için mutlak galibiyet gereken maç büyük heyecana sahne olacak. Müsabaka saat 22.00’da başlayacak ve TRT SPOR ekranlarından canlı yayınlanacak.

Galler-İngiltere

Günün bir diğer kapanış maçı Galler ile İngiltere arasında oynanacak. İngiltere 4 puanla liderken Galler ise 1 puanla son sırada yer alıyor. Maç, saat 22.00’da başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu