Haber

Muharrem İnce’den Meral Akşener’e ziyaret

Vatan Partisi Genel Lideri Muharrem İnce, UYGUN Partisi Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştü. Muharrem İnce, İYİ Parti Genel Merkezi önünde Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu ve Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu tarafından karşılandı. İnce toplantının ardından açıklama yapacak.

İYİ PARTİ GENEL MERKEZİNE GELDİLER

Vatan Partisi Genel Lideri Muharrem İnce ve GÜZEL Partisi Genel Lideri Meral Akşener, YETERLİ Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi. İnce, YETERLİ Parti Genel Merkezi önünde Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu ve Parti Sözcüsü Kürşad Güçlü tarafından karşılandı.

İNCE, RÖPORTAJ SONRASI AÇIKLAMA YAPACAK

Saat 14.00’te başlayan toplantının içeriği hakkında bilgi verilmezken İnce’nin toplantı sonrasında açıklama yapacağı belirtildi.

“İTTİFAK KURALIM” DEMİŞTİ

Muharrem İnce, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında muhalefet partilerini ittifak kurmaya davet etmişti. İnce, şunları söyledi: “İttifak kuralım. Genel başkanın milletvekilliğini herkese dağıttığı değil, üyelerin söz sahibi olduğu bir ittifak kuralım. Bunu tüzükle yapalım.

“DİKTATÖRLER DEĞİL, GENEL LİDERLER OLMADAN BİR İTTİFAK KURULACAĞIZ”

CHP’ye, İYİ Parti’ye, Millet İttifakı’na ve dışarıda olanlara, Zafer Partisi’ne sesleniyorum. Üyelerin söz sahibi olduğu, başkanların diktatör olmadığı bir ittifak kuralım. Türkiye’nin önünü açalım.”

mutkihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu