Haber

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, AKP’nin sahte afiş iddiasına tepkili

Haberler: EMRE SERCAN IKE / Kamera: DURSUN ALKAYA

CHP Küme Başkan Yardımcısı Engin Özkoç, AKP’nin; CHP logosuyla birlikte terör örgütü PKK’nın ekiplerini tanıtan uydurma bir afiş hazırladığı ve asacağı bilgisine tepki gösterdi. Özkoç, “Yarından itibaren şehit evlatlarımızı siyaset malzemesi yapmayı planlıyorlar. Şehitlerimizi siyaset malzemesi yapmayı planlıyorlar. Milletimizin gözüne bakarak söylüyorum: Süleyman’ın sözlerine asla prestij vermeyin.” AKP’nin kirli oyunlarını sahneleyen İçişleri Bakanlığı koltuğunda oturan Soylu, AKP’nin kirli propagandasına asla prestij vermeyin. Bütün bunlar bir aldatmaca. Mağlup olduklarını biliyorlar. Yoksulluğu, yoksulluğu, enflasyonu, işsizliği yenemediler ama milletimizi seçimlerde yenmenin hesaplarını yapıyorlar. Başarılı olamayacaklar” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç; CHP Başdanışmanı Tuncay Özkan’ın, AKP’nin 81 ile CHP logolu silahlı terör örgütü PKK’nın ekiplerini tanıtan afişler asacağına ilişkin açıklamasını takdirle karşıladı. ANKA, Millet İttifakı Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Düzce mitingi öncesi HaberlerAjansına konuşan Özkoç, şunları söyledi:

“ŞEHİTLERİMİZİ SİYASETTE KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORLAR”

“Aynı duygu bizde de var. Yarından itibaren şehit çocuklarımızı siyaset malzemesi yapmayı planlıyorlar. Şehitlerimizi siyaset malzemesi yapmayı planlıyorlar. Geçersiz ses kayıtları yapıp Kemal Kılıçdaroğlu propagandası yapmayı düşünüyorlar.” Sanki PKK terör örgütüyle bugüne kadar yapmaya çalıştığımız bir görüşme varmış gibi, milleti bölmeyi, birbirine düşürmeyi düşünüyorlar ama 4 gün sonra başaramayacaklar. seçimlerden.

“HİÇBİR KİRLİ PROPAGANDAYA ALET OLMAYACAKLAR”

Milletimizi bu dört günde mutlaka sağduyuya çağırıyoruz. Herhangi bir kirli propaganda için kullanılmamalıdır. PKK terör örgütüyle masaya oturan Recep Tayyip Erdoğan’dır. Osman Öcalan kırmızı bültenle aranırken televizyona çıkaran Recep Tayyip Erdoğan’dı. Türkiye’deki YPG, PYD gibi örgütlerin liderleri; Recep Tayyip Erdoğan ve AKP hükümeti onları resmen kırmızı halıda karşılıyor. Bütün bunlar Türkiye’de oldu. Buna rağmen milletimizin sağduyusu ile buralara kadar geldik. Fetullahçı Terör Örgütü’nü besleyen, yardım ve yataklık eden AKP iktidarı ve Recep Tayyip Erdoğan’dır.

“SÜLEYMAN SOYLU’NUN SÖZLERİNE BASKI YAPMAYIN”

Milletimizin gözünün içine bakarak bunu bir kez daha söylüyorum. AKP’nin kirli oyunlarını sergileyen İçişleri Bakanlığı koltuğunda oturan Süleyman Soylu’nun sözlerine asla prestij vermeyin. AKP’nin kirli propagandasına aldanmayın. Bütün bunlar bir aldatmaca. Yenildiklerini biliyorlar. Yoksulluğu, yoksulluğu, enflasyonu, işsizliği yenemediler; ancak milletimizi seçimlerde mağlup etmek için çeşitli oyunlar tertip etmektedirler. Başarılı olamayacaklar. Millet İttifakı kazanacak. Türkiye hak ettiğini alacaktır.

“BİZİM DE DEFTERİMİZ VAR. KİMİN NE YAPTIĞINI BİLİRİZ, NASIL YAPILDIĞINI BİLİRİZ”

Seçim Bahislerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Erkek. YSK’ya başvurdu. Hukuki açıdan da gerekli yerlere başvurduk. Hukuken sonuna kadar mücadele ediyoruz. Ama bunu yapanlardan da hesap soracağız. Bir de defterimiz var. Kimin ne yaptığını biliyoruz, nasıl yaptıklarını biliyoruz. Onlardan hesap soracağız.”

TUNCAY ÖZKAN’IN AÇIKLAMASI

CHP Medya ve Kurumsal Bağlantılardan Sorumlu Genel Lider Başdanışmanı Tuncay Özkan, bugün yaptığı açıklamada, “Hükümet 81 ile CHP logolu PKK afişleri asacak. Seçimi kaybediyorlar. YSK derhal engellemeli” dedi. Bu kirli propaganda. PKK terör örgütü de onları kurtaramayacak. Yine PKK’nın kanatları altına sığındılar” dedi.

Kaynak: ANKA / Siyaset

yenimahallehaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu