Haber

Kayseri’den kısa

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kahramanmaraş’ta Kayseri’deki ilçe belediyelerinin çalışmalarını inceledi.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar Kocasinan Konteyner Çarşısı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kayseri Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve 16 ilçe belediyesi ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Büyükkılıç, “Üzerimize ne düşerse onu yapmaya devam ediyoruz. Onlar gülümseyince biz de gülüyoruz.” terimleri kullandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen konteyner kentte depremzedeler ve çocuklarla bir araya gelen Büyükkılıç, depremzedelere sıcak yemek dağıtımına eşlik etti.

Sosyete pazarını da ziyaret eden Büyükkılıç, Talas Belediyesi tarafından kurulan Talas Kent Ticaret Bölgesi’ndeki yaşam alanını da gezdi.

Elbistan Kocasinan Yaşamkent’in üretimi devam ediyor

Kocasinan Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaşam kentindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Çolakbayrakdar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşletmesi Genel Müdürlüğü, Kayseri ve Çevresi Elektrik Türk AŞ, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Kentsel Tasarım ve diğer ilgili müdürlüklere bağlı ekiplerin altyapıyı tamamlamak üzere olduğunu, devam edeceklerini bildirdi. üst yapıları daha sonra çalışır.

KAYMEK depremzedeler için kıyafet dikiyor

Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) hazır giyim kursu kursiyerleri, Kahramanmaraş’ta kurulan konteyner kentte depremzedeler için kıyafet dikiyor.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, deprem bölgesinde yaraları sarmak için çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda KAYMEK Argıncık İşletmesinde dikilen giysiler paketlenerek bölgeye gönderilmektedir.

haber-manyas.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu