Haber

Karlıova’da karla mücadele çalışması sona erdi

Karlıova’da karla birlikte uğraş çalışması sona erdi

BINGÖL – Yaklaşık bir aydır günde ortalama 100 TIR karın taşındığı Karlıova ilçesinde karla mücadele çalışmalarında sona gelindi.

Şubat ayının ilk gününden itibaren karla mücadele eden Karlıova Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını tamamladı. İlçe dışında farklı noktalara günde ortalama 100 tır kar taşınırken, ana cadde ve caddelerde kar yağışı görülmedi. Belediye gruplarının 2 Şubat’tan bu yana yoğun bir şekilde çalıştığını belirten Karlıova Belediye Başkan Yardımcısı Sadri Bingöl, ulaşımda herhangi bir sıkıntılı durum olmadığını belirtti.

Başkan Yardımcısı Sadri Bingöl, “Bildiğiniz üzere ilçemizde kar yağışları zamanla yoğunluk gösterebiliyor. Zaman zaman yoğun kar yağışı oluyor ve tipi nedeniyle ilçemizde ana yollar, caddeler ve merkezi yerler kapanacak. Karlıova Belediyesi olarak 2 Şubat itibariyle ilçe merkezindeki ana faaliyetlerine başladık.Kar küreme araçlarımız ve iş makinalarımızla cadde ve yollarda oluşan karı ilçe dışındaki farklı alanlara taşıdık. Kar taşıma işlemleri yaklaşık 1 aydır.Bugüne kadar ortalama 100 TIR’a yakın kar taşıdık.Bugün itibari ile başlattığımız kar taşıma işlemlerini tamamladık.”İlçemizde yağan yoğun karı dışarıya taşıdık ki canımız yansın.” vatandaşlar karamsarlık yaşamaz. Karın sorun olmaktan çıktığı ilçemizde bugün itibariyle bir sorun yok. Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın yemlerini rahatlıkla taşıyabilecekleri bir alan oluşturmaya çalıştık. Amacımız hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza ulaşım kolaylığı sağlamak” dedi.

gemerek-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu