Haber

Kahramankazan Ziraat Odası 11. Olağan Genel Kurulu yapıldı

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde düzenlenen Ziraat Odası 11’inci Olağan Genel Kurulu’nda Başkanlığa yeniden Hacı Ahmet Öztürk seçildi.

Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurul toplantısına Belediye Başkanı Serhat Oğuz, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK temsilcileri ve çiftçiler katıldı.

Kahramankazan Kent Konseyi Başkanı İsmail Karataş başkanlığında yapılan genel kurulda gündemdeki 9 madde görüşüldü ve oy birliği ile karara bağlandı.

Tek aday olan Hacı Ahmet Öztürk, oda başkanlığına yeniden seçildi. Ayrıca Oda Meclisi ve Oda Yönetim Kurulu seçimleri yapıldı.

Hacı Ahmet Öztürk seçimin ardından yaptığı konuşmada üyelere teşekkür etti.

Genel Kurul’da konuşan Başkan Serhat Oğuz, Kahramankazan ilçesinin son 3 yılda hızlı bir büyüme trendine girdiğini belirterek, sosyoekonomik göstergelere göre şu anda Türkiye’nin en hızlı gelişen 74’üncü, Ankara’nın 25 ilçesi arasında 6’ncı sırada olduğunu belirtti. .

Kahramankazan’ın yerli ve milli yatırımların merkezi olma yolunda ilerlediğini ifade eden Oğuz, “Sanayi ne kadar güçlü ve gelişmiş olursa olsun aklımızda hep toprak, hep tarım var. Kahramankazan bir sanayi şehri, ama aynı zamanda Ankara’nın en bereketli ovalarından biri” diyen Akıncı Ovası, yani Kahramankazan’ın bereketli toprakları, Ankara’yı besleyen tarım arazilerine sahip. İlçemizin tarım kenti kimliğini geri plana atmadık. Göreve geldiğimiz günden itibaren Kahramankazan’ın tarımsal kimliğini güçlendirecek adımlar attık.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu