Haber

İnternetin Sultanlarının Bonus Hesabı Mahfi Eğilmez’in Paylaşımına Yapılan Yorumlarla Gönül Sultanına Dönüştü

Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı yıllardır bizi hep gururlandırdı. Uluslararası arenada ‘dev’ boylu ve yürekli kadınlar, sporun diğer branşlarında da özlediğimiz başarıları beraberinde getiriyor. İnternetin Sultanları, başarılarının yanı sıra duruşları ve parlak yüzleriyle de toplumun bazı kesimlerinde tedirginlik yaratıyor. Özellikle son prim hesaplamaları yeni cephelerin oluşmasına neden oldu.

İnternetin Sultanları, başarılarının yanı sıra duruşlarıyla da özellikle Türk kadınlarını gururlandırıyor. Kadının gücünden hoşlanmayan kesimler sporcularımızın karşısında yer almaya çalışırken, dünyaya meydan okumalarıyla gücünü kanıtlayan kızlarımızın ülkeyi bu kadar birleştirmesinden büyük mutluluk duyuyoruz.

Son şampiyonluklarında ülkeye voleybolu izlettirmek ve öğretmekle kalmadılar, aynı zamanda onlara sporda yıllar sonra ‘gurur’ duygusu yaşattılar. Bu değerli şampiyonluğun ardından futbol camiasına sağlanan özel ulaşım imkanı 2 metre sporcularımıza sağlanmazken, yaptıkları ikramiye hesaplaması da futbol camiasında görülen bir sorun oldu.

İktisatçı Mahfi Eğilmez ekonomik açıdan değerli yorumlarının yanı sıra voleybola olan ilgisiyle de tanınıyor. Eğilmez’in voleybol maçlarını kaçırmadığını yakından takip edenler yakından bilirken, ünlü ekonomistin radarına son ikramiye pazarlığı takıldı: “Aferin kaptan @edaerdem14, aferin kızlar.”

Vedat Milor da Eğilmez’in paylaşımına şu yorumu yaptı:

Öğretici telaffuz takdir edildi.

Farklı branşlarda geçmiş başarıların ödülleri hatırlandığında,

Ayrıca gençlik, ahlak, duruş gibi kavramların cinsiyet içermediği de anlaşıldı.

Neteğin Sultanlarına yapılacak jestlerin rağbet görmediği bilinirken,

Yine farklı branşlardaki para hesapları aklıma geldi.

Ama en önemlisi, bu zahmetsiz durum onun için “fedakar” Türk kadınına değer verme biçimine dönüşmesi de önemliydi.

Ne düşünüyorsun? Yorumları memnuniyetle karşılıyoruz.

haber-palu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu