Haber

Dünya Engelliler Günü Kınık Öğretmenevinde kutlandı

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesi ve Ayşe Kama Özel Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen programlara katıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Kınık ilçesinde düzenlenen programlarda özel kişiler, aileleri ve eğitmenleri kendi istekleriyle bir gün geçirdiler.

Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesi’nde özel öğrencilerle ilçe birincisi olan Önder Doğruer, öğrencilerin hazırladığı fotoğraf kabini, küçük bir yarışma ve pandomim gösterisi ile coşkularını paylaştı ve hep birlikte yemek yediler. okul kafeteryası. Etkinliklerin ardından öğrenci ve öğretmenlere hediyeler takdim eden Önder Doğruer, ‘her zaman yanınızdayız’ dedi.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Derelioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Fikri Şerefoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çelik ve ilçedeki diğer resmi kurum müdürleri de katıldı.

Ayşe Kama Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin öğrenci ve eğitmenleri tarafından düzenlenen günün ikinci programı, Kınık Belediyesi’nin desteğiyle inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen Kınık Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, öğrenciler ve aileler, Yörük Türkmen Çepni Göçmenler Derneği ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Özel öğrencilerin gösterileriyle renklenen etkinlikte duygulu anlar yaşayan Kınık Belediye Başkanı Dr. Kınık. Sadık Doğruer yaptığı konuşmada, “Bizim en değerli görevimiz siz değerli kardeşlerimizin günlük hayatın içine dahil olmanızı sağlamak ve hayatınızı kolaylaştırmaktır. Yaptığımız tüm çalışmalarda bu sorumluluğu unutmadan çalışıyoruz. , bu anlamlı buluşmada yanımızda olan ve olmayan tüm özel dostlarımın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, tebrik ediyor, unutmayın ki sadece bugün değil her gün yanınızdayız. .”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu