Haber

Arda Turan kraliyet arabası aldı, fiyatı dudak uçuklattı! Arabada bir şey yok ama bir kere bile kullanmadı!

Artık adı Ümit Milli Takım ile anılan Arda Turan, gündemden düşmemeye kararlı görünüyor.

Lüks araçlara olan tutkusu ile tanınan Arda Turan yeni bir atılım yaparak kendine bir araç daha aldı.

Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük yolunda çalışmalara başlayan Turan’ın yeni aracı olay oldu.

Sabah Gazetesi’nden Bülent Cankurt’un haberine göre; Eski futbolcu Arda Turan, ‘Kraliyet Arabası’ olarak bilinen son model bir araba satın aldı.

Turan’ın 26 milyon lira ödediği lüks araç, çekici ile konuta getirilerek teslim edildi. Cankurt, köşe yazısında şu ifadelere yer verdi:

Profesyonel futbol kariyerini geçtiğimiz eylül ayında noktalayan Arda Turan’ın adı artık Ümit Milli Takım’ın teknik direktörlüğü için kullanılıyor!

Bu haberlerle spor basınında adından sıkça söz ettiren Arda ile ilgili benim farklı bir haberim var. Lüks araba tutkusu ile tanınan Arda’nın garajını ‘kraliyet arabası’ olarak bilinen bir araba ile taçlandırdığını öğrendim.

Arda son model süper lüks bir araç aldı. Markanın adını British Crown Crown’daki dünyanın en büyük elması olan Cullinan’dan alan ilk SUV modeli olan araca ne kadar ödediğini biliyor musunuz?

  Bugünkü kurla 26 milyon lira civarında. Bu arada Arda’nın geçen hafta aldığı arabayı hiç kullanmadığını da öğrendim. Hatta arabayı evine getirirken bile kullanmamış, çekici ile getirtmiş. Aynı ve birçok maddi desteği depremzedelere veren Arda, 26 milyon liralık otomobiliyle bu hassas günlerde ortalıkta görünmek istemiyor sanırım.”

serinhisar-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu