Ekonomi

Apollo yeni altyapı eşbaşkanını atadı

NEW YORK – Apollo Global Management Inc. (NYSE:APO), 11 Mart 2024 tarihinden itibaren Harry Seekings’i Altyapı Eş Başkanı olarak atadı. Seekings, Olivia Wassenaar ile birlikte çalışarak özellikle orta piyasa sektöründe şirketin altyapı yatırım stratejisine liderlik edecek. , Sürdürülebilirlik ve Altyapı Başkanı.

Seekings, daha önce InfraRed Capital Partners’ta Yönetici Ortak ve Altyapı Lideri olarak görev yapmış olan Apollo’ya 25 yılı aşkın sektör deneyimini getiriyor. Geçmişinde Londra, New York ve Sidney’de liderlik rolleri bulunan Seekings’in, iş geliştirme konusundaki uzmanlığı ve Kuzey Amerika’daki kamu-özel sektör iştirakleriyle Apollo’nun altyapı çalışmalarına önemli katkı sağlaması bekleniyor.

Apollo Eş Başkanı Scott Kleinman, Seekings’in ülkeler arası grupları yönetme konusundaki kanıtlanmış performansına atıfta bulunarak, şirketin altyapı franchise’ında büyüme sağlama becerisine olan güvenini dile getirdi. Seekings, giderek artan oranda ölçek sermayesi ve derin işletme uzmanlığı gerektiren bir dalda Apollo’nun stratejisine liderlik etme konusunda istekli.

Bu stratejik atama, 31 Aralık 2023 itibarıyla yaklaşık 651 milyar dolarlık varlığın yönetimi altında olduğu Apollo’nun küresel alternatif varlık yöneticisi olarak daha geniş misyonunun bir parçasıdır. Şirketin varlık yönetimi işi, getiri de dahil olmak üzere çeşitli yatırım stratejilerinde olağanüstü getiriler sağlamayı amaçlamaktadır. Hibrit ve eşitlik.

Apollo’nun yedi ortaktan ve 25 yatırım uzmanından oluşan altyapı ekibi, orta piyasa işletmeleri ve varlıklarına odaklanıyor. Firmanın yatırım temaları küresel güç dönüşümü, dijital altyapı, küresel tedarik zinciri ve sürdürülebilir uzun ömürlülüğe odaklanıyor.

Bu makalede kullanılan bilgiler basın bültenine dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu