Teknoloji

Arda Güler’in FC24 Future Stars Etkinliğinde Reytingi Açıklandı

Eskiden FIFA olarak bilinen, şimdi FC serisi olarak bilinen serinin tanınmasındaki en önemli faktörlerden biri de oyunun gerçek futbol dünyası ile bağlarını kaybetmemesidir. Çünkü Nihai takımMod her zaman futbolun gerçek dünyasıyla temas halinde olan etkinlikleri içerir.

FC24’ün ayrıca gerçek dünyayla bağlantılı bir etkinliği de var. Geleceğin Yıldızları . Bu etkinlikte, gelecek yıllara damga vurması muhtemel 18-20 yaş arası futbolculara özel kartlar yer alıyor. Bu kartların reytingleri bir anlamda EA’ya göre oyuncuların potansiyelini yansıtıyor.

Arda Güler Geleceğin Yıldızları etkinliğinde 89 reytingle yer alacak

Arda Güler , Geleceğin Yıldızları etkinliğindeki oyunculardan biri olacak. Arda’nın bu etkinlikte yer alacağı zaten kesin olarak düşünülüyordu ancak reytingi merak konusu oldu. FC24 sızıntılarıyla tanınan FutSheriff isimli X hesabı, paylaştığı görselle bu merakı giderdi.

Arda Güler’in FC24 Geleceğin Yıldızları kartı, Genel puanı 89 olacak. Ortalama hızı 84 olan Arda, 83 şut ile ortalama bir forvet kadar iyi şut atabilecek. Arda’nın en dikkat çekici özellikleri 90 reytingli pasları ve 93 reytingli top sürmeleri.

haber-candir.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu