Haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci Hakkari’deki aday tanıtım toplantısında konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, “Kimseye oy vermeyin, kendinize oy verin. Kucağınızdaki bebeğinizin, Hakkari’nin ve gençliğinizin geleceği için oy verin.” söz konusu.

Zeybekci, Gençlik Merkezi kapalı spor salonunda düzenlenen AK Parti Aday Tanıtma Toplantısı’nda seçilen adaylara başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını salondakilere ileten Zeybekci, millete hizmet etmeyi Allah’ın bir lütfu olarak gördüklerini ifade etti.

AK Parti’nin ülkenin her yerine hizmet verdiğini belirten Zeybekci, “Yerel yönetimlerde her kişinin milyonlarca kişiye belediye başkanı olarak hizmet etmesi, ‘Allah razı olsun’ demekte başarılı olması mümkün değil. Bu milleti yönetmek. Onlar bu milletin yöneticisi oluyorlar.” .Onlar bu milleti yönetiyorlar. Bu milleti ‘karnını kaşıyan adam, dağdaki çoban’ olarak görüyorlar. ‘Benim oyum dağdaki çobanınkiyle aynı mı olacak?’ “Bunu söyleyenler oldu. ‘Oyunu 3 torba kömürle, 2 torba patatesle satıyorsun, başka ne var bilmiyorum’ diyenler de oldu.” dedi.

Hakkari belediye başkan adayının gönlü zengin, halkına önem veren bir insan olduğunu belirten Zeybekci, şöyle devam etti:

“Kimseye oy vermeyin, kendinize oy verin. Kucağınızdaki bebeğinizin geleceği için, Hakkari’nin geleceği için, gençliğinizin geleceği için oy verin. Bu millete hizmet için çabalayan bir Cumhurbaşkanımız var. İstemiyorum.” Yunanistan bizden çok daha iyi olsun. Peki bizi neden istesinler ki? Yalnız şunu Bu bölgede son 25-30 yılda yaklaşık 8-10 milyon insanı katlettiler. Demokrasiyi getirmek. Artık tek hedefleri var: Türkiye bu coğrafyada olmayın, burada olmayın, burada olmayın. 10 bin kilometre uzaktan ne yapıyorsunuz? Bizim bizden başka dostumuz yok. Türkler.’ “Türklerin Kürtlerden başka dostu yoktur, Kürtlerin de Türklerden başka dostu yoktur.”

Türkiye’nin her türlü zorluğu aşacak güce sahip olduğunu vurgulayan Zeybekci, “Partimizin belirlediği adaylara hep birlikte destek olmamız lazım. Aynı türküyü Türkçe ve Kürtçe söylüyoruz. Size şunun sözünü veriyorum. Buraya geleceğim ve geleceğim. Hakkari AK’nin belediye binasına hizmet belediyesi bayrağını çektiği haftada zeybek çalın.” “Biz kavga etmeye gelmedik. AK Parti’nin sloganı budur. Gönül yaratmaya geldik.” sözlerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya da 31 Mart 2024 seçimlerinde il merkezi, ilçe ve belde belediyelerini kazanmak için yola çıktıklarını belirtti.

Hakkari Belediye Başkanı adayı İsmet Ölmez’in adaylığının halkın talebi olduğunu belirten Kaya, “Bu onurlu görevi kabul etti. Cumhurbaşkanı adayımızın ilk projesi iç barışı sağlamaktı. Elhamdülillah şehrin huzuru hiç olmadığı kadar sağlandı. Kentte deprem riskine karşı kentsel dönüşüm yapılmalı.Belediye ve “Devletle birlikte çalışarak şehrimizi yeniden inşa edip canlandıracağız.”

Kaya ayrıca Hakkari Belediye Başkanı adayı İsmet Ölmez’in yapacağı proje ve çalışmalar hakkında da katılımcılara bilgi verdi.

Ardından Hakkari Belediye Başkan adayı İsmet Ölmez, Yüksekova Belediye Başkan adayı Fatih Arslan, Şemdinli Belediye Başkan adayı Fahri Şakar, Çukurca Belediye Başkan adayı Nazmi Demir, Derecik Belediye Başkan adayı Şükrü Çetinkaya, Durankaya Belediye Başkan adayı İsmail Demirci, Esendere Belediye Başkan adayı çağrıldı. sahneye. Lider adayı Dırbaz Büyüksu ve Büyükçiftlik Belde Belediyesi Lider adayı Çayan Çiçek, partilileri selamladı.

Programa AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, il ve ilçe teşkilat üyeleri ile partililer katıldı.

aydintepeajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu