Dünya

43. yılımızı kutlarız

Basının mesleki ilkelerine bağlı, tarafsız ve özgün haberciliğiyle hem gazeteciler için bir okul hem de alandaki yenilik ve gelişmelerin aynası olan gazeteniz sayfalarımıza sığmadı.

DÜNYA Gazetesi misyonunu başarıyla sürdürüyor

TOBB LİDERİ RIFAT HİSARCIKLIOĞLU

DÜNYA Gazetesi’nin yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum. İş dünyasına yön veren, ekonominin nabzını tutan, özel kesimin her zaman sesi olan DÜNYA Gazetesi’nin bu misyonunu başarıyla sürdürdüğünü görmekten mutluluk duyuyoruz. sektördeki yenilik ve gelişmelere de ayna olmuştur. İş dünyası olarak; Çalışanlarımız, ticari ortaklarımız ve müşterilerimizle birlikte her zaman büyük bir aileyiz. Bu ailenin bir parçası da bizim sesimiz ve kulağımız olan ekonomi basınıdır. Sizler sayesinde ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmelerden en kolay ve en hızlı şekilde haberdar olabiliyoruz. Bu vesileyle, emektar gazeteci Nezih Demirkent’i bir kez daha rahmetle andığımız, büyük bir özenle oluşturulmuş DÜNYA Gazetesi’nin 43. yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Başta DÜNYA Gazetesi imtiyaz sahibi Didem Demirkent olmak üzere tüm gazete çalışanlarına nice başarılı yıllar dilerim. Yolunuz açık olsun.

Seçkin yerini koruyor

TAKIM LİDERİ MUSTAFA GÜLTEPE

DÜNYA, 43 yıldır iş dünyası, ekonomi yönetimleri ve okuyucular arasında köprü olma misyonunu başarıyla sürdürüyor. Tarafsız ve ilkeli yayın çizgisinden ödün vermeden, ekonominin tüm aktörlerini kucaklayan yaklaşımıyla Türk medyasındaki seçkin yerini korumaktadır. 43 yıldır olduğu gibi DÜNYA ekonomik gelişmeleri takip ettiğimiz en değerli yayın organlarının tam ortasında olmaya devam edecek. Merhum Nezih Demirkent ile başlayan bu yolculuğun güçlenerek devam edeceğine olan inancımla başarılarınızın devamını dilerim.

Çok değerli bir görevi yerine getiriyorsunuz.

DEİK LİDER ÇİVİ OLPAK

Ekonomi basınının seçkin markası DÜNYA Gazetesi çok değerli bir misyona imza atmıştır ve atmaya da devam etmektedir. Her zaman iş dünyamızın sesi olan WORLD’ün 43. yılını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Sektörün sesi oldu

BMD LİDERİ SİNAN ÖNCEL

Nezih Demirkent tarafından kurulan DÜNYA Gazetesi, yarım asra yaklaşan yayın hayatında Türk basınında birçok unsura yer vermiştir. Perakendeden finansa, reel departmandan ihracata kadar birçok departman uzun yıllar DÜNYA Gazetesi’nde kendisinden söz etti. İş dünyasının beklentilerini, sorunlarını ve başarılarını tüm detaylarıyla okuyucularına aktarırken, yaptığı analiz ve yorumlarla da yol gösterici bir misyon üstlenmiştir. Ve tabi ki aradan geçen 43 yılda Türk medyasına çok değerli isimler kazandırdı. DÜNYA Gazetesi’nin yeni yaşını kutlarken nice 43 yıllara diyorum ve başarılar diliyorum.

Önerilerimizin halka ulaşmasını sağlar

TMB LİDER ERDAL EREN

DÜNYA Gazetesi, uzun yıllardır ülkemizdeki ve dünya ekonomisindeki gelişmeleri çok yerinde bir şekilde aktaran, yaptığı analizlerle kanaatlerimizin oluşmasına katkıda bulunan, görüş ve önerilerimizin kamuoyuna iletilmesine ve karar alınmasına zemin oluşturan değerli bir basın kuruluşudur. yapımcılar 43 yıllık bu çizginin birebir başarılarla devam etmesini diliyorum.

İş dünyasının nabzını tutuyor

I. MOB. KAĞIT. VEYA. UR. LİDER ERKAN ÖZKAN

Ekonomi haberciliğinde örnek bir yayın olarak 43 yıldır yayın hayatına devam eden ve iş dünyasının yanında yer alan DÜNYA Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Gerçek bir yayıncılık politikası izleyerek iş dünyasının nabzını tutan merhum DÜNYA’lı Nezih Demirkent’in mirasının uzun yıllar ve nesiller boyu iş dünyasının sesi olarak devam etmesini temenni ediyorum.

İlk günden beri DÜNYA’nın sıkı bir takipçisiyim.

KTSD BAŞKANI AHMET PURA

DÜNYA Gazetesi’nin ilk günlerinden beri takipçisiyim. O zamanlar ekonomi haberleri bağlamında tek ve yönlendiriciydi. Dünyadaki bütün gelişmeleri öğrenirdik. İlk röportajımın yayınlandığı 1982 yılından bu yana yıllar çok çabuk geçti. DÜNYA güçlenerek yoluna devam ediyor. Güçlenelim. 43. yılımız kutlu olsun.

Basınımızın temel yapı taşı

THBB LİDER YAVUZ IŞIK

Türkiye ekonomisindeki gelişmeleri en iyi şekilde yansıtan, ekonomimizin lokomotifi ve hazır beton sektörünün sesi olan DÜNYA Gazetesi, tarafsız, kuruluşundan bu yana ihtiyatlı ve aktif yayın politikası. Basınımızın temel taşlarından biri olan DÜNYA Gazetesi’nin 43. yılını kutluyor, objektif habercilik anlayışından ödün vermeden yoluna devam etmesini temenni ediyorum.

İş hayatımızın en yakın tanığı

TURKTRADE LİDERİ HAYRETTİN ÇAYCI

DÜNYA Gazetesi, Türk ekonomisinin ve iş hayatının gelişiminin en yakın tarihi tanığı olmuştur. İş dünyasının yeni haberlerini ve sıkıntılarını kamuoyuna aktarırken, analizlerin tartışıldığı bir iletişim platformu olarak değerli katkılar sunan DÜNYA Gazetesi’nin 43. yılını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

DÜNYA ilkelerinden asla taviz vermedi

BURSA BELEDİYE BAŞKANLIĞI GERÇEKLEŞTİ: Ücretli gazeteci Nezih Demirkent’in emekleriyle yayın hayatına başlayan ve kurulduğu günden bu yana yayıncılık unsurlarından ödün vermeden ekonomi dünyamıza ışık tutan DÜNYA Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. 43 yıldır DÜNYA’nın başarısında emeği geçen tüm yönetici ve çalışma arkadaşlarımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

tarafsız raporlama

BURSA TSO LİDERİ İBRAHİM BURKAY

Tarafsız habercilik anlayışıyla Türk ekonomi basınının en değerli varlıklarından biri olan DÜNYA Gazetesi’nin 43. yılını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

İş hayatındaki gelişmeleri öğrendiğim gazete

BURSA TİCARET LİDERİ BORSA ÖZER MATLI

İş hayatına başladığımdan beri işime dair gelişmeleri öğrendiğim DÜNYA gazetesi. Matlı Holding’in büyüme sürecini bugünlere taşımasında büyük emeği olan DÜNYA Gazetesi, Türkiye’nin değişen vizyonuyla 43. yılını kutlar. Türk ekonomisine yakışır haberlerin yapılmasını temenni ettiğim yeni yayıncılık döneminde başarılar dilerim.

Yarım asırlık tecrübe

GİŞKAD LİDER MÜRVET BEYDAĞI

DÜNYA Gazetesi’nin kurucusu merhum Nezih Demirkent’i saygı ve sevgiyle anıyorum. Yarım asra yaklaşan bu süreçte bizlere kesintisiz olarak ulaştığınız ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. DÜNYA Gazetesi’nin ilkeli ve tarafsız yayın hayatını büyük bir hayranlık ve ilgiyle yakından takip ediyor ve takdir ediyorum. 43. yılınızı kutluyor, bundan sonraki yayın hayatınızda başarılar diliyorum.

Türk ekonomisinin en temel iktisat yayını

İZMİR BORSASI TİCARET LİDERİ IŞINSU KESTELLİ

DÜNYA Gazetesi, Türkiye’nin en temel iktisat yayını olmasının yanı sıra, bölüme ekol görevi de üstlenen çok değerli ve önemli bir kurumdur. Geçmişten günümüze Türk ekonomisinin gösterdiği çabalara tanıklık eden; İleri görüşlü yazılarıyla farklı kesimlere işaret eden, eleştirileriyle daha iyiye ulaşmada etkin rol oynayan bir gazetedir. İzmir Ticaret Borsası olarak bugüne kadar attığımız her adımda DÜNYA Gazetesi’nin desteği ve rehberliği sayesinde değerli kırılmaları tahmin ettiğimizden daha hızlı kat etmeyi başardık. DÜNYA Gazetesi’nin 43. kuruluş yılını en içten dileklerimle kutlayarak; Daha uygun olana ulaşma çabalarınızda başarılar dilerim.

Ekonomimize 43 yılın şahidi

DOSAB LİDER HALİL ERSAN ÖZSOY

43 yıldır ülkemiz ekonomisine tanıklık eden ve sesimiz olan DÜNYA Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. DÜNYA Gazetesi haberleriyle, yorumlarıyla ve röportajlarıyla iş dünyasının vizyonunda pay sahibi oldu ve bundan sonra da pay sahibi olacağına olan inancımı yineliyorum.

Ekonomi gazeteciliğine öncülük etti

ESİAD LİDER SIBEL ZORLU

Dünyada demokrasilerin ve toplumların gelişmesinde değerli bir işlevi olan gazetecilik, ülkemizde de köklü bir geçmişe sahiptir. Sektörün en değerli isimleri arasında saygın bir yere sahip olan rahmetli Nezih Demirkent’in kurup markalaştırdığı DÜNYA Gazetesi, ülkemizde ekonomi haberciliğinin gelişmesine öncülük etmiş, toplumun ihtiyaç duyduğu bilgi ve haberlere ulaşmada örnek teşkil etmiştir. iş dünyasının ihtiyaçları, ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeler. Güncel ve çok boyutlu bilgilerin ekonomik hayatın her alanına yayılması konusunda değerli bir tecrübeye sahip olan DÜNYA Gazetesi’nin 43. yılını en içten dileklerimle kutlar, başarılarının devamını dilerim.

KOBİ’lerin ve iş dünyasının sesi

EGİAD LİDERİ AVNİ YELKENBİÇER

İlkeli habercilik anlayışıyla sanayinin, KOBİ’lerin ve iş dünyasının sesi olan DÜNYA Gazetesi’nin 43. yılını kutluyorum. Tarafsız, gerçek ve güvenli haberciliğin iş dünyası ile toplum arasında bir köprü görevi göreceğine olan inancımızla, sorumluluğunun her geçen yıl artarak devam edeceği bilinciyle, Nezih Demirkent unsurlarıyla geleceğe ışık tutmaya devam etmenizi temenni ederim. yıllar.

43 yıldır güvenilir ve dürüst bir yayın olmuştur.

ÇUKUROVA SİFED LİDER HÜSEYİN KIŞ

Demokrasinin içselleştirilmesinde basının gücü asla inkar edilemez. Halkın haber alma hakkına saygı duyan ve gerçekleri sağlam kaynaklarla kamuoyuna ulaştıran DÜNYA Gazetesi’nin 43 yıldır verdiği hizmet takdire şayandır. Ekonomi haberciliğinde olgunluğunu kanıtlamış, üretici, yatırımcı, tüketici ve vatandaş yararına yeni bilgilerle örnek bir yayın sergileyen DÜNYA Gazetesi’nin 43. yayın yılını kutlayan, ilkeli, dürüst ve güvenilir kurumsal yapısıyla öne çıkan; gazeteyi bugüne taşıyan, emeği geçen tüm idari kademelere, gazeteye şirket bünyesinde görev yapan tüm basın çalışanlarına en içten teşekkürlerimi sunar, başarılarınızın devamını dilerim.

Kadınlar tarafından yönetilen güvenli gazete

TÜGİAD Genel Başkanı Nilüfer Çevikel

DÜNYA haberlerinin sağlam olması, hem iş dünyasına hem de gençlere yol göstermesi, belge niteliğinde olması bizler için her zaman çok değerli olmuştur. İmtiyaz sahibinin, CEO’nun ve Kayıt Memurlarının aynı cinsten olması benim için çok değerli. Çünkü kadın girişimcilerin dünyaya yayılmasını istiyoruz. Kadınların ve iş dünyasının sesi olduğunuz için teşekkür ediyor, DÜNYANIN 43. yılını kutluyorum.

Tarafsız yayınınızı takdir ediyorum.

KASAD Lideri Alican Duran

İş dünyasında örnek bir yayın, ekonomi haberciliğinde örnek bir yayın olan Nezih Demirkent liderliğinde reel ekonominin destekçisi ve iş dünyasının sesi olmayı hedefleyen DÜNYA Gazetesi, bu noktada örnek bir yayın politikası izliyor. iş dünyasının sorunlarını ortaya çıkarmak ve analiz etmek. Ekonomi haberciliğinin temel yapı taşlarından biri olan DÜNYA Gazetesi’nin 43. yılını kutluyor, nice başarılı yıllar diliyorum.

İlkeli ve sorumlu gazetecilik

HOSAB İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Korun

Başta Türkiye ekonomisi olmak üzere reel ekonominin tüm bileşenlerinin değerli mecrası olan DÜNYA Gazetesi’nin başarılarının artarak nice yıllara ulaşmasını dilerim. DÜNYA Gazetesi, iş hayatımızda her zaman değerli bir yere sahip olmuştur. Hedefli, ilkeli, sorumlu habercilik anlayışı ve vizyonuyla sürdürdüğü yayın hayatına daha nice yıllar devam etmesi ve sanayicinin sesi olması dileğiyle.

önemli katkı yaptı

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay

43 yıldır iş dünyasının nabzını tutan DÜNYA Gazetesi, büyük, orta ve küçük ölçekli işletmelerin sesi olarak ülke ekonomisinin kalkınmasına değerli katkılar sağlamıştır. Basının meslek ilkeleri doğrultusunda çizgisinden sapmadan yayın hayatına kararlılıkla devam eden DÜNYA Gazetesi’nin ve tüm çalışanlarının kuruluşunun 43. yılını kutluyor, nice başarılı yıllar diliyorum.

Objektif, sağduyulu ve etkili

İZODER Lideri Emrullah Eruslu

Türkiye’nin ilk ve en saygın ekonomi gazetesi DÜNYA, 43. yılına doğru habercilik ve büyük bir başarıyla ulaştı. İş dünyası olarak kuruluşundan bu yana izlediği objektif, basiretli ve aktif yayın politikası sayesinde ekonominin nabzını DÜNYA ile tuttuk. İZODER olarak desteğini her zaman yanlarında hissettiğimiz DÜNYA Gazetesi’nin başarısında emeği geçen herkesi kutluyorum. Kaç okuyucu, kaç 43 yıl…

Önemli bir misyon üstlendi

EYODER Lideri Onur Ünlü

Kurulduğu günden bu yana objektif, basiretli ve aktif yayın politikasıyla prestijini her geçen yıl artıran DÜNYA Gazetesi’nin 43. yılını en içten dileklerimle kutluyorum. DÜNYA, iş dünyasına dair yaptığı analizler, özel haberler, köşe yazıları ve röportajlarıyla değerli bir misyon üstleniyor. Ekonomimizin ve iş dünyamızın nabzını tutan bu değerli yayının başarılarının devamını dilerim.

43 yıldır rotasından sapmadı

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın

Ekonomi haberciliğinin öncüsü Dünya Gazetesi, 43 yıldır ekonominin nabzını tutuyor, merhum Nezih Demirkent’in girişimleriyle başladığı yayın hayatına mutlu bir şekilde devam ediyor ve birçok firmaya yön veriyor. Lisana 43 yıldır rotasından sapmayan bir dünya. Elbette her iş insanının hayatında Dünya Gazetesi’nin yeri farklıdır. Kâğıdına dokunarak okumak bizim için ayrı bir keyif. Ayrıca Dünya Gazetesi’nin ayırt edici bir özelliği vardır çünkü Anadolu’daki işletmeler de sessizdir. Bütün bunların yanı sıra asli, hakikat, objektif, aydınlatıcı ve öğretici yayın politikası ile çizgisinden kopmadan bir inancı da telkin etmektedir. 43 yıl önce yayın hayatına başlayan gazetemizi, bu değerler birikimini çok sevdik. Merhum babasının emanetini bugüne başarıyla taşıyan Didem Hanım başta olmak üzere, sahadaki grubundan, bürodaki editörüne, matbaasından dağıtımcısına kadar tüm Dünya Gazetesi ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. uzun yıllar başarı ve büyük başarı.

haber-lalapasa.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu