Haber

128. saatin ardından mucizevi ses: Yaşıyorum

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremden etkilenen 10 ilde arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

SAAT 128’DEKİ VAKA İÇİN KUTSAL BEKLEYİŞ

Elbistan’da 20 yaşındaki genci kurtarma çalışmaları sürüyor. Enkaz altında kalan Ülkü, ‘yaşıyorum’ diye bağırarak, kurtarma ekibinden su istedi.

SAAT 127’DE YENİ MUCİZE! 3 KİŞİYİ DE BEKLEYİN

Adıyaman’da merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Adıyaman’da 7 katlı Özer Apartmanı’nın enkazına bırakılan Kazım Kaya sağ olarak bulundu. Enkaz altında kalan 3 kişiyi daha kurtarma çalışmaları sürüyor

125. SAATTE Halime teyze kurtarıldı

122 saat sonra 55 yaşındaki Maşallah Çiçek enkazdan, 125’inci saatte ise 83 yaşındaki Halime Gürbüz enkazdan sağ olarak kurtarıldı.

MADENCİYE TEŞEKKÜRLER

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde enkaz altında kalan Halime Gürbüz’ü depremin 125. saatinde Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak Armutçuk Kurumu maden işçileri kurtardı.

Sağ olarak kurtarılan Gürbüz, yanağından öperek kendisini sakinleştirmeye çalışan maden personeline teşekkür etti.

Ayağının kırıldığını söyleyen Halime Gürbüz, hastanede tedavi altına alındı.

SAAT 119: NAMAZI KONUŞTU

Hatay merkezde 13 saat süren kurtarma çalışmasının ardından 119’uncu saatte taburcu edilen Hatice Kuralt, enkaz altında namaz kıldığını sağlık görevlisine anlattı. Hatice Hakim, “Rabbim, sen Hz. Yusuf’u aç ve susuz bırakmadın, beni de bırakma.” Söyledim.

dumlupinarajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu