Haber

Szymanski: Fenerbahçe’de kanatta oynamayı sevmiyorum

Fenerbahçe’nin Dinamo Moskova’dan 9 milyon 750 bin Euro’ya kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski, FB TV’ye konuştu. 8 ve 10 numarada oynadığını belirten Polonyalı, kanatlarda oynamayı sevmediğini söyledi.

“TAKIM İÇİN MÜCADELE EDİYORUM”

Szymanski yaptığı açıklamada, “10 numara ve 8 numara oynayabiliyorum. Kenarda da oynayabiliyorum ama bundan hoşlanmıyorum. Savaşmayı, pres yapmayı, koşmayı seven bir oyuncuyum. takım. Futbol yeteneklerim var. Bazen bu yeterli, bazen daha iyisini yapmalısın. İyi bir oyuncuyum. Sanırım öyleyim.” sözlerini kullandı.

Szymanski’nin açıklaması şöyle:

“OYNAYACAĞIMIZ MAÇLARI Sabırsızlıkla BEKLİYORUM”

“Fenerbahçe’de olmaktan mutluyum. Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiğim için gurur duyuyorum. Bu transferin bir an önce bitmesini istiyordum. Fenerbahçe’nin ilgisini biliyordum. Oynayacağımız maçları dört gözle bekliyorum. Fenerbahçe beni çok istiyordu. Buraya gelmemin asıl sebebi de bu, Ali Koç ile görüştük, spor menajerimiz Mario Branco ile görüştük, o konuşmalardan sonra büyük bir ailede olacağımı hissettim ve imzaladım.

“FENERBAHÇE’YE GELMEDEN KİMSEYLE KONUŞMADIM”

Fenerbahçe hakkında geniş bilgim yoktu. Ama Türkiye’nin en büyük kulübü olduklarını biliyordum. Başakşehir ile kupa finalini izledim. Fenerbahçe’ye gelmeden önce kimseyle konuşmadım. Roman Neustadter benim arkadaşım, transferimden sonra konuştuk.

“DÜNYANIN EN İYİSİ MESSİ”

Fenerbahçe’ye transferim uzun sürdü. Şimdi buradayım. Rusya’ya gitmek için vize sorunu vardı. Adaptasyonum iyi gidiyor. Fenerbahçe çok büyük bir aile. Buradaki herkes bana yardım ediyor. Her futbolcu bunu ister. Lionel Messi dünyanın en pürüzsüzüdür. O benim idolüm. Sol ayaklı olduğu için daha çok sevebilirim. Ben oyunun hayranıyım. Sahada ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Ama Cristiano Ronaldo dünyanın en güzel futbolcularından biri.

“KISA BİR SÜRE İHTİYACIMIZ OLACAK”

Hayranların desteği için teşekkür ederiz. Lig uzun bir maraton, bizi her zaman desteklemelerini istiyorum. Sana harika bir zaman diliyorum. Bireysel hedef her kulüpte şampiyonluk kazanmaktır. Fenerbahçe’nin beni şampiyonluk için getirdiğini biliyorum. Bunu işin ritmi ile hissediyoruz. İyi çalışıyoruz. Yeni oyuncular geldi. Biraz zamana ihtiyacımız olacak. Şampiyonluktan başka bir fikrim yok.”

haber-corlu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu