Teknoloji

BioLargo, 2022’ye kıyasla gelirinin iki katından fazla arttığını bildirdi

WESTMINSTER, CA – BioLargo, Inc., çevresel ve saf teknoloji analizleri sağlayıcısı. (OTCQB: BLGO), 31 Aralık 2023’te sona eren yıl için rakamların 2022’ye kıyasla iki kattan fazla artmasıyla önemli bir gelir artışı duyurdu. Bu, şirketin bu büyüme dönüm noktasına üst üste ulaştığı ikinci yıl oldu.

Önemli gelir artışı, öncelikle BioLargo’nun ulusal pazarlama ve dağıtımını sağladığı ve yönettiği evcil hayvan koku kontrolü ürün grubu olan Pooph’un başarısına bağlanıyor. Ürünler Amazon, Walmart ve Chewy gibi büyük perakendecilerden temin edilebilir. Markadan sorumlu partner şirket Pooph, Inc. 2024 yılında satışların artmaya devam edeceğini, bunun da BioLargo’nun marka değerini daha da artıracağını öngörüyor.

BioLargo’nun Başkanı ve CEO’su Dennis P. Calvert, PFAS giderme ve su arıtma teknolojilerinin yanı sıra uzun vadeli pil depolama testine yönelik olumlu piyasa tepkilerine değinerek şirketin geleceği hakkındaki iyimserliğini dile getirdi. Calvert, büyük bir belediye içme suyu projesinin ardından şirketin yıl içinde tescilli PFAS arıtma teknolojisinden ilk geliri elde etmeyi beklediğini söyledi.

Şirket 2023 mali tablolarına ilişkin kontrolünü tamamlamaya yaklaşsa da ön kazanç iddiaları umut verici. BioLargo, yıllık raporunu Mart ayı sonuna kadar SEC’ye sunmayı planlıyor ve bu noktada rakamlar kesinleşecek.

BioLargo’nun iş modeli, özellikle PFAS kirliliği, su ve atık su arıtma, koku ve VOC kontrolü, hava kalitesinin iyileştirilmesi, güç verimliliği, güvenli güç depolama ve enfeksiyon kontrolü gibi alanlarda yenilikçi teknolojiler geliştirmeye odaklanmaktadır. Şirket, lisanslama ve bağlı ortaklıklar yoluyla çalışmalarının ticari erişimini genişletmeyi hedefliyor.

Bu makaledeki bilgiler bir basın bültenine dayanmaktadır ve okuyucular ileriye dönük beyanların riskler ve belirsizlikler içerdiğinin farkında olmalıdır. Gerçek sonuçlar, ekonomik koşullar, rekabet ve teknolojik değişiklikler de dahil olmak üzere çeşitli faktörler nedeniyle ileriye dönük beyanlarda öngörülenlerden önemli ölçüde farklı olabilir. BioLargo’nun SEC’e yaptığı son başvurular bu riskler hakkında daha ayrıntılı bilgi sağlıyor.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

doganyolhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu