Haber

Spor Toto 1. Lig Play-Off Takımları Belli Oldu

Spor Toto 1. Lig’de geçen hafta oynanan maçların ardından play-off’a kalacak takımlar belli oldu. Play-Off’ta Bodrumspor-Göztepe, Sakaryaspor-Eyüpspor maçları oynanacak.

Spor Toto 1. Lig’in 38. ve son haftasında oynanan maçların ardından normal sezon sona erdi. Samsunspor ve Çaykur Rizespor Spor Toto Süper Lig’e yükselirken, Denizlispor ve Altınordu TFF 2. Lig’e düştü. Öte yandan play-off eşleşmelerindeki eşleşmeler de belli oldu. Normal sezonu 3. sırada tamamlayan Pendikspor doğrudan play-off finaline yükselirken, ligi 4. sırada tamamlayan Bodrumspor ise 7. sırada Göztepe ile karşılaşacak. Bir diğer karşılaşmada ise ligde 5. sırada yer alan Sakaryaspor, 6. sırada yer alan Eyüpspor ile kozunu paylaşacak.

PLAY-OFF DURUMU

Çift devreli lig maçları sonunda Spor Toto 1. Lig’de puan olarak 4., 7. sırada yer alan takım; 5. sıradaki takım ile 6. sıradaki takım eşleşir. Maçlar tek maç eleme usulüne göre 4. ve 5. sıradaki kadroların sahasında oynanır. Bu maçlar sonucunda çift maç eleme usulüne göre ve ligi ilk maç puan sıralamasının altında bitiren grup alanında finalist kadroyu belirlemek için kazanan kadrolar eşleştirilir. İki maç sonunda galip gelen kadro, ligi finalde 3. sırada bitiren takımın rakibi oluyor. Final karşılaşması, TFF’nin belirleyeceği tarafsız bir alanda tek maç eleme usulü oynanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu