Ekonomi

Metin Uca entübe edildi

Metin Uca, önceki gün Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde araç kullanırken fenalaşınca kaza geçirmiş, kaldırıldığı hastanede şah damarının tıkandığının anlaşılması üzerine ameliyat olmak zorunda kalmıştı. Sağlık durumu iyiye giden ve dün taburcu edilmesi planlanan Uca, yeniden rahatsızlandı. Ünlü isim operasyona alınarak entübe edildi.

Uca’nın menajeri sosyal medyadan yaptığı açıklamada, sanatçının entübe olduğunu ve kritik 72 saati geçirmesinin beklendiğini söyledi.

Açıklamada, “Daha önce de müjde vermiştim, sevgili Metin Uca’nın durumunun düzeldiğini, en kısa sürede taburcu edileceğini, evde ek tedavilerle eski sağlığına kavuşacağını söylemiştim. 15 Kasım sabahı taburcu olması için acil ameliyata alınması gerekti. Ameliyat sonrasında yaşanan komplikasyonlar nedeniyle önlem alındı.” “Entübe edildi. İnşallah 72 saati atlatıp tedavisine kaldığımız yerden devam edebiliriz. Hastanemiz değerli hekimlerinin özverili ve özverili çalışmalarıyla bu zorlu süreci hep birlikte aşacağız. yönetimine, iyi dileklerinize, kalbimiz onunla. Onun hayat ideolojisi umudunu kaybetmemek. Umudumuzu kaybetmeyeceğiz.” yer verildi.

hazrohaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu