Haber

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Yahyalı ilçesini ziyaret etti

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy ile birlikte Yahyalı ilçesini ziyaret etti.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, Vali Yardımcısı Abdullah Kalkan, Vali Yardımcısı Şenol Esmer, Kaymakam Mehmet Kaya, İlçe Belediye Başkanı Esat Öztürk, kamu kurum ve kuruluşlarının il ve ilçe müdürleri ile ilçe protokolü tarafından karşılandı. ‘Şelaleler diyarı’ olarak bilinen Kapuzbaşı ve Derebağ şelalelerinin bulunduğu Yahyalı ilçesindeki Derebağ Şelalesi’ni ilk olarak kent merkezine yaklaşık 80 kilometre uzaklıkta ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Kaymakam Mehmet Kaya ve Kaymakam’dan bilgi aldı. Belediye Başkanı Esat Öztürk bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy ve protokol üyeleri ile birlikte Derebağ Şelalesi ziyaretinin ardından ilçe merkezine giderek, vatandaşlar ve esnafla bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşların ve esnafın sorunlarını, istek ve taleplerini dinleyen Çiçek, sorunların analizi için en kısa sürede gerekli talimatları vereceğini ve takibini yapacağını söyledi. Vatandaşların görüşmesinin ardından ilçede faaliyet gösteren dokuma atölyesini de ziyaret eden Çiçek, firmanın çalışmaları hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu. Vali Çiçek ve protokol üyeleri de mutfak eşyası üretimi, ısıtıcı ve soğutucu işleri alanında faaliyet gösteren firmayı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Fabrika ziyaretinin ardından Vali Çiçek ve ekibi, Karaköy Mahallesi’ne uğrayarak vatandaşlarla sohbet etti. Kadın Kooperatiflerinin Kayseri’deki faaliyetlerinde başrolü üstlenen Gökmen Çiçek, her ilçede olduğu gibi Yahyalı ilçesinde de Yahyalı Kadın Kooperatifi’ni ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kadın kooperatiflerinin Kayseri’nin parlayan yıldızı olduğunu belirten Çiçek, “Kadın Kooperatiflerimizi desteklemeye devam edeceğiz, emeği geçen tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum.”

Vali Sayın Gömen Çiçek ve beraberindekiler, geçtiğimiz günlerde turizme kazandırılan Yeşilköy Şelalesi’ni de ziyaret etti. Buradaki yatırım çalışmalarını gören ve son durum hakkında bilgi alan Çiçek, “Yeşilköy Şelalesi 350 basamaklı inişi, seyir terası ve çevre düzenlemesi ile bölge turizmine hareketlilik getirecek bir yer. Muhteşem bir yer. görmeye değer.”

Vali Çiçek ve beraberindeki protokol üyeleri, Yahyalı ilçesinde kiraz hasadına katıldıktan sonra ilçeden ayrıldı. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu