Haber

İstanbul’da yapılan incelemede ruhsatsız av tüfeği bulundu

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde helikopter bazlı ‘Barış İstanbul’ kontrolü gerçekleştirildi. Beyoğlu’nda yapılan incelemede bir otomobilin bagajında ​​ruhsatsız pompalı tüfek bulundu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından saat 20.00’den itibaren İstanbul’un 39 ilçesinde ‘Barış İstanbul’ denetimi gerçekleştirildi. Denetimlere Asayiş Şube Müdürlüğü çalışanlarının yanı sıra İlçe Emniyet Müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik Suçlarla Mücadele, Deniz Limanları Şube Müdürlüğü ekipleri ve Özel Harekat Polisleri katıldı. Kontrollerde durdurulan araçlarda narkotik köpeği ve polis helikopteri desteğiyle detaylı arama yapılırken, sürücü ve yolcuların sorgusu Genel Bilgi Toplama (GBT) tarafından yapıldı.

TAKSİM’DE DURDURULAN ARAÇLAR TAMAMEN ARANDI

Taksim Meydanı’nda kurulan kontrol noktasında şüphe üzerine durdurulan bir otomobilin bagajında ​​taşıma ruhsatı olmayan pompalı tüfek bulundu. Tedbir amaçlı polis tarafından dolu ve boşaltılan tüfeğe el konulurken, otomobilin sürücüsü ise polis merkezine götürüldü. Tedavi için Çanakkale’den İstanbul’a geldiği öğrenilen sürücüye, taşıma ruhsatı olmayan yivsiz av tüfeği bulundurduğu gerekçesiyle 2 bin 864 lira para cezası kesildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu