Yaşam

İbrahim Çelikkol Uzun Zamandır Beklenen Kuş Uçuşu Dizisinin Üçüncü Sezon Çekimlerinde Kriz

Netflix’in yerli dizilerinden biri olan Bird Flight, ilk sezonundan itibaren büyük ses getirdi. Başrollerini Birce Akalay’ın paylaştığı Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner’in üçüncü sezonunun çekimleri devam ediyor. İzleyiciler yeni bölümü sabırsızlıkla beklerken, gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre bugün sette İbrahim Çelikkol yüzünden kriz yaşandı. Bakalım neler oluyor…

Kaynak:https://www.birsenaltuntas.com/dizi/k…

Haziran 2022’de Netflix’te yayınlanan Ay Üretim imzalı Kuş Uçuşu, platformu ve sosyal medyayı kasıp kavurdu.

Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer ve Koray Kerimoğlu’nun yaptığı dizinin senaryosunu hatırlarsanız Meriç Acemi yazmıştı.

Dizinin başrollerini Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol paylaşıyor. İlk sezonu 8 bölüm süren dizinin üçüncü sezonunun çekimleri şimdiden başladı. İkinci sezon henüz yayınlanmadı.

Miray Daner’in Lale Kıran’a olan saplantılı hayranlığını ve ileride ona benzemek için neler yaptığını izlediğimiz Kuş Uçuşu dizisi çok ilgimizi çekmişti.

Dizinin başrolleri İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın uyumu yıllardır herkesi büyülemişti. Daha önce Siyah Beyaz Aşk dizisine ortak olan ikiliyi yeniden bu formda görmek hepimizi heyecanlandırdı.

Lale ve Kenan eski sevgili olsalar da dizide uzun süredir iş ortaklarıdır. Ancak Kenan’ın Lale’ye olan aşkı bitmemiştir. Lale, Selim ile evlidir. Gördüğünüz gibi garip bir durum. Ama biz yine de Tekçe Akalay ve İbrahim Çelikkol diyoruz…

Dizinin ikinci dönemi çekimleri devam ederken Kenan karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol’un sette rahatsızlandığını öğrendik. Bu sezon yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci’nin oturduğu Kuş Uçuşu’nun çekimleri ertelendi.

Sabah saatlerinde sete geldiği belirtilen İbrahim Çelikkol’un kendisini yeterli hissetmediğini belirtmesi üzerine sağlık görevlilerinin ardından geldiği ifade edildi.

Sinirlenen İbrahim Çelikkol’a sağlık ekipleri tarafından serum verildi ve ünlü oyuncu bir süre uyumak istediğini belirtti.

Tabii bu süre zarfında onsuz birkaç sahne çekildi ve Çelikkol’un uyanması bekleniyordu.

Bu arada Tekçe Akalay, İrem Sak ve Defne Kayalar’ın çekimleri sırasında ekip İbrahim Çelikkol’un uyanmasını bekledi.

Uyandıktan sonra hala kendini uygun hissetmediğini ve çalışamayacağını söyleyerek setten ayrılan İbrahim Çelikkol, settekileri biraz kızdırdı.

Herkesin saatlerdir beklediği set iptal oldu.

Ünlü oyuncu Çelikkol’un ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin setinde sık sık sağlık sorunları yaşadığı da magazin gündemine yansıdı. Bir ara karavanda kalarak o dönemlerde rahatsız olduğunu söyleyerek grubu beklettiği için birçok kriz baş gösterdi.

Ona iyi dileklerimizi sunalım! Umarız bu sorunlar en kısa sürede geride kalır.

havsa-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu