Haber

Güldür Güldür Show… PAŞA HİPODROMA GİDERSE!

Paşa, hipodromda kazanılması zor bir atı sahiplenerek Hayati’nin dikkatini çeker. Daha sonra Paşa, Hayati’ye atlar hakkında ilginç bilgiler vererek bahse girmesini sağlar. Ancak Hayati Paşa’ya güvenir ve her seferinde kaybeder, o da sinirlenir ve büyük miktarlarda oynamaya devam eder.

Bir televizyon programında yılbaşı gecesi geri sayımı çekilecek. Sunucu Mesut, seyircilere 10’dan geriye sayarak konfeti patlatmalarını söylüyor. Seyirci çeşitli aksaklıklarla zamanlama hataları yapıyor ve çekim her zaman geri sarıyor.

Sunucu İsmail, programında yılın ünlülerini sunuyor ancak ünlülerin çoğu sosyal medya fenomenleri. Fenomenlerin tamamı absürd özellikleriyle, yaptıkları ve yapmadıklarıyla meşhur oldu.

Munduş Belediyesi seçimlerini Mesut’un başkanlığını yaptığı siyasi parti kazanarak bir basın açıklaması yaptı. Partiden Mesut ve ekibi toplantıya girerek bizim dönemimizde liyakat olacak, adam kayırma ve kayırmacılık olmayacak şeklinde bir açıklama yapıyor. Mesut’un heyeti ilk toplantıdan itibaren tam tersi açıklamalarda bulundu. Mesut önce itiraz etse de daha sonra talepleri kabul etmek zorunda kalır.

İbrahim ve Paşa evde oyun oynuyor. İbrahim’in eşi Mehtap, İbrahim’e her zaman çocuğu gibi davranır ve sanki bir ebeveynmiş gibi konuşur. Hatta İbrahim’in menajeri Mustafa’yı arar ve Mustafa’ya İbrahim’in neden terfi alamadığını sorar.

Burcu ve Yeter 97 yaşında ama estetik operasyonlar sayesinde genç görünüyorlar. Fikri ve İsmail buluşmaya gelirler. İsmail ve Fikri 30’lu yaşlarındadır. Bir tuhaflık olduğunu fark ederler ve gerçek yaşlarını öğrenirler. Fikri bu durumu umursamaz ama İsmail sorun çıkarır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu