Haber

Corendon Alanyaspor Galatasaray maçında duygusal anlar

Depremzedeler yararına düzenlenen hazırlık maçında karşı karşıya gelen Corendon Alanyaspor ile Galatasaray arasında maç öncesi duygusal anlar yaşandı.

Corendon Alanyaspor ile Galatasaray, Antalya’da depremzedeler lehine hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Kırbıyık Holding Stadı’nda saat 18.00’de başlayan maç öncesi Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Türk bayraklarıyla dolu statta “Seni Asla Unutmayacağız, Unutmayacağız” ve “Hepimiz Biriz” yazılı pankartlar açıldı. Türk bayrağının etrafına depremden etkilenen 11 ilin adı yazıldı. Alanyaspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve diğer kulüplerin taraftarlarının da yer aldığı karşılaşmayı tribünlerden Antalya’ya getirilen depremzedeler izledi.

Her iki grubun oyuncuları, depremzede çocuklarla birlikte “Türk Milleti Yaralarımızı Birlikte Sarar” yazılı pankartlarla sahaya çıktı. Alanyaspor formalarında depremden etkilenen 11 ilin adı yine yer aldı.

Maçın yayın ve reklam gelirlerinin yanı sıra bilet satışından elde edilecek gelirin tamamı Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde zarar gören depremzedelere bağışlanacak. – ANTALYA

iskilipajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu