Haber

Bakan Soylu’nun paylaştığı Kılıçdaroğlu’nun esrarengiz fotoğrafının sırrı çözüldü

Seçim tarihi yaklaştıkça siyasetin ortasında tansiyon yükselmeye devam ediyor. Bilhassa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu birbirlerine çok ağır ithamlarda bulunuyorlar.

KILIÇDAROĞLU 2 DAKİKALIK GÖRÜNTÜ PAYLAŞTI

Son olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı 2 dakikalık videoya “Koca devlete, mafya pisliklerine, kara paraya çamaşır atanların Allah belasını versin” notunu düştü. Kılıçdaroğlu’nun bu çıkışa cevabı Bakan Soylu’dan gecikmedi.

BAKAN SOYLU’DAN ‘KESİK FOTOĞRAF’ İLE CEVAP

Kılıçdaroğlu’nun bir resepsiyonundan fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Soylu, “FETÖ’cülerin, PKK’lıların ve kaçakların sözcüsü Kılıçdaroğlu, devlete ve ülkeye attığınız iftiralar sanki yokmuş gibi. yeter sen sinemacı oldun 4 sorudan 3’ü cevaplandı dördüncüsü yarın bakalım ne soracağız. Üzgünüm ama Mansur, Akşener ve Ekrem ellerini ovuşturacak.” sözlerini kullandı.

İşte Bakan Soylu’nun paylaşımı;

HAMZA GÜLER olduğu ortaya çıktı

Paylaşılan fotoğrafta sadece Kılıçdaroğlu’nun yer alması ve tokalaştığı kişinin ise önünün kesilmesi dikkat çekti. Bu kişinin kim olduğu kısa sürede ortaya çıktı. Bakan Soylu’nun paylaştığı kesik fotoğraftaki kişinin çok sayıda suçtan sabıkası olduğu iddia edilen Hamza Güler olduğu ortaya çıktı.

Bakan Soylu’nun paylaştığı fotoğrafın tam hali;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu