Teknoloji

Atomic Heart için 8 Dakikalık Oynanışa Genel Bakış Yayınlandı

 
Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Mundfish tarafından oyunseverlerin beğenisine sunulacak birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu Atomic Heart’ın sekiz dakikalık oynanış özeti yayınlandı. Yayınlanan görselde oyundaki bazı karakterler, oyunun dünyası, oyun dünyasından çeşitli ortamlar ve daha fazlası yer alıyor.
 
Beklenen oyun Atomic Heart bu ay geliyor
 
 
 
Atomic Heart 21 Şubat 2023’te geliyor. Atomic Heart, Steam üzerinden PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetine dahil edilecektir. Böylece Xbox Game Pass aboneleri de oyunu deneyimleyebilecek.
 
Dövüş mekanikleri ve dünyası ile dikkat çeken Atomic Heart, bizlere ütopik bir dünya sunmaya hazırlanıyor. Cephaneliğimizi ve ekipmanlarımızı yükselteceğimiz bu oyunda her türlü tehlikeyle karşılaşıyoruz. Gelişmiş silahlar kullanarak bu tehlikelerin üstesinden gelebiliriz.
 
Denuvo muhafaza teknolojisinin yer alacağı bu oyun aynı zamanda DLSS 3 takviyesine sahip olacak. Geliştirici ekip, oyunun PS5 ve Xbox Series X konsollarında kapalı alan – zindanlarda 4K 60 FPS’de oynanacağını, ayrıca açık dünyaya geçilirse dinamik bir 4K 60 FPS deneyimi olacağını belirtiyor.
 
Atomic Heart oynanışına genel bakış fragmanı
 
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu