Haber

Athena ve Mengene İzmir Enternasyonal Fuarı’nda sahne aldı

Bu yıl “Gençlik” temasıyla düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı tüm coşku ve heyecanıyla devam ediyor. Fuarın sekizinci gününün akşamında sevilen rock grubu Athena Çim Konser Sahnesi’nde, Mengene Rock&Rap Sahnesi’nde ziyaretçilerle buluşurken, Mogambo Nights da Birsen Tezer’i ağırladı.

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın klasiği haline gelen Çim Konserleri, Türk rock müziğinin sevilen gruplarından Athena’yı ağırladı. Athena, tıklım tıklım dolu bir alanda, enerjik sahne performanslarıyla popüler şarkılarının yanı sıra farklı müzik türlerinden örnekler sundu. Gökhan Özoğuz, izleyicilere seslenerek, “İzmir, iyi ki varsın ve her zaman var olacaksın” diyerek İzmir’e olan sevgisini dile getirdi. Athena, iki saat boyunca sahnede kalarak “Kafama Göre”, “Öpücük” ve “Skalonga” gibi birçok hit şarkısını seslendirdi.

Tan Taşçı 9 Eylül’de, Haluk Levent ise 10 Eylül’de Çim Konserleri sahnesinde İzmirlilerle buluşacak. Konserler saat 21.00’de başlayacak.

Mengene, Kültürpark 3 No’lu Salon önündeki Rock&Rap Sahnesi’nde sahne aldı. Barış Atay ve Nihat Mugil’in kurduğu, etnik müzikten beslenen bir tarzdan ilham alan alternatif rock grubu Mengene izleyicilerle buluştu. Mengene, deyim ve türküleri yeni yorumlarıyla ve besteleriyle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Birsen Tezer Mogambo Geceleri’nde sahne aldı. Türkiye’de caz müziğinin en güçlü seslerinden biri olan Birsen Tezer, kendi eserlerini ve kendisiyle özdeşleşen şarkılarını seslendirdi. Tezer ve orkestrası izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Konserde söylenen müziğe zaman zaman Mogambo’yu dolduran müzikseverler de eşlik etti. Hüsnü Arkan, 9 Eylül akşamı Mogambo’da sahne alacak.

Kaynak: ANKA / Eğitim

ahmetliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu