Haber

AK Parti Milletvekilleri, Kemah halkından oy istedi

Erzincan Kemahlılar Derneği’nin düzenlediği kahvaltı programına katılan AK Parti Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır ve 28. milletvekili adayı Mehmet Cavit Şireci seçimin önemine vurgu yaparak Kemah halkından oy istedi.

Programın sunuculuğunu yapan Erzincan Kemahlılar Derneği Lideri Mahmut Cantekin kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Cantekin, Erzincan’ın Kemah ilçemize yapılan yatırımlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yardımcılarına teşekkür ederek destek sözü verdi.

“9’lu masanın dertleri Recep Tayyip Erdoğan”

Daha sonra bir konuşma yapan Mehmet Cavit Şireci, iki dönem Erzincan’da belediye başkan yardımcısı, AK Parti yönetimlerinde ve il başkanlığı görevinde bulunduğunu, bu dönemde Erzincan’a milletvekili olarak hizmet etmek istediğini söyledi. AK Parti adına tüm seçimleri yöneten kişi kadar bu seçim kadar önemli bir seçim görmediğini belirten Şireci, “PKK’nın yargılandığı bir seçim arifesindeyiz. meşrulaştırılmak için.Yaklaşan seçim önemli.Daha çok çalışmamız lazım 6’lı masanın derdi Recep Tayyip Erdoğan.Türkiye dünya lideri olmak için büyük bir aday, başı belada büyüyor, güçleniyor.Güçlü Türkiye emperyalistlerin dünya üzerindeki hakimiyetlerini kaybetmeleri demektir. Bizler yeryüzündeki tüm mazlum milletlerin son umuduyuz. Onun için bu seçim çok önemli” dedi.

Milletvekili Burhan Çakır, seçimlerin dünya çapında çok önemli olduğunu hatırlattı. Çakır, 5 yıllık milletvekilliği döneminde Erzincan’a yapılan yatırımları anlattı ve bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye oy istedi.

“Erzincan’dan 2 milletvekilimizle tekrar Ankara’ya gitmek istiyoruz”

28. dönem milletvekili adayı Süleyman Karaman yaptığı konuşmada, “AK Parti olarak bu seçime en iyi şekilde hazırlanıp sizlerin de katkılarıyla Erzincan’da 2 milletvekili ile tekrar Ankara’ya gitmek istiyoruz. Diyenler oldu. Bana zaman zaman başka yerlerden milletvekili olun diye.Amacım milletvekili olmak değil.Erzincan milletvekili olmak istiyorum.Erzincan bize 5 yıl daha ruhsat verirse bitirmek istiyoruz. tüm projelerimiz.Araştırmalarımız sonucunda Erzincan’ı tarım, sanayi ve turizm ile kalkındıracağız.Bunu sulama ile yapacağız ve sulamada sıkıntı kalmayacak.Erzincan’da Turna Çayır Barajı “Ballı Barajı inşaatı devam ediyor. . Pompaları yeniledik. Devlet sulama parasının yarısını ödeyecek. Erzincan tarım ve hayvancılıkla kalkınacak. Hastanemizin inşaatı devam ediyor. Sloganımız: Erzincanlılar tedavilerini Erzincan’da görsünler. Bunun için yeni bir hastane yapıyoruz” dedi.

“Doğalgazı artık bedavaya yakıyoruz”

Ergan Dağı’nda otel inşaatına başlandığını söyleyen Karaman, çevre ve şehircilik açısından da önemli yatırımların yapıldığını belirtti. Tüm ilçe ve mahallelere doğal gazın ulaştırılacağının müjdesini veren Karaman, “Kemah, doğalgaza ilk ulaşan ilçelerden biri. Doğalgazsız ilçemiz kalmayacak. Biliyorsunuz Türkiye’de çok güzel şeyler oluyor. Türkiye, liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yönetiminde. Artık doğalgazı bedava yakıyoruz. Bundan sonra mutfaklarda bedava olacak” dedi.

“Çift yollardan komşu illerimize gideceğiz”

Erzincan’ın komşu iller arasında yer alan Sivas ile Ankara arasını 2 saate indirecek olan Ankara-Sivas hızlı tren projesinin açılışına katıldığını ifade eden Karaman, “Ankara-Sivas yüksek -hızlı tren çalışmaya başladı.Hani her yere trenin de beni sevdiğini söylüyorum.Tren beni Sivas’ta görünce çok mutlu oldu.Ankara’dan hızlı trenle Sivas’a geldim.Geçen sefer söz vermiştik, oldu. doğru ama asla pes etmedik. Bu hızlı tren mutlaka Erzincan’a gelecek. İnşallah bu süre içinde hem Kızıldağ’ı ziyaret edeceğiz. Hem Sakaltutan’ı hem de Ahmediye Tüneli’ni, Kuzey-Güney hattını ve Kemaliye’yi bitireceğiz. yol. Erzincan-Kemah-Ilıç yolunda da bu dönem son bulacak. Çevre illerimize de duble yollardan gideceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından programa katılan konuklar toplu fotoğraf çekimi ile günü sonlandırdı. – ERZİNCAN

iskilipajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu