Haber

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Murat Kurum, seçim faaliyetleri kapsamında Çekmeköy’de vatandaşlarla buluştu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Murat Kurum, seçim faaliyetleri kapsamında Çekmeköy’de vatandaşlarla buluştu. Program öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kurum, “Milletimizin ne sorunu varsa onun takipçisi olacağız. Milletimizi bu anlamda yalnız bırakmayacağız. Daima el ele, daima gönül gönüle olacağız. Dün, Bu toplantıyı Tuzla’daki kardeşlerimizle gerçekleştirdik. 25 yıllık çalışmamız. “Hayatımızda, iş ahlakımızda, milletimize verdiğimiz sözleri kullanmaya çalıştık. Bugüne kadar nerede bir afet, bir su baskını varsa oraya gittik, milletimize bir söz verdik. Biz sözümüzü tuttuk” dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında Çekmeköy’de düzenlenen Hamsi Festivali’nde vatandaşlarla buluştu. Kurum, balık ve ekmek tezgahını devralarak vatandaşlara balık ve ekmek dağıttı. Kurum, program öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

“TÜM İSTANBUL’UN OYUNU İSTİYORUZ”

DEM Partisi’nin İstanbul’daki aday belirlemesine ilişkin soruyu yanıtlayan Kurum, “Çalışmanın başında da söyledik, şimdi de söylüyoruz. Kimin kiminle ittifak yapacağı bizi ilgilendirmiyor. Bugün buradayız. Çekmeköy ve coşkuyu görüyorsunuz. Çekmeköy ne diyor, ’31 Mart’ “Biz buna hazırız” diyor. Çekmeköy, İstanbul’da değişimi büyük bir heyecanla istiyor. Bu motivasyonla gittiğimiz her ilçede bu kardeşliği görüyoruz. O yüzden kimin kiminle ittifak yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Tüm İstanbul’un oyunu bizi ilgilendiriyor. İstanbul’da yaşayan her kardeşimizin oyunu istiyoruz. “İnşallah hep birlikte kazanacağız. Bu bir gençlik hareketi olacak, kadınlarımızın bir hareketi olacak. 31 Mart’ta hep birlikte kazanacağız. Bunu arzu ediyoruz. İstanbul’da olacağız ve İstanbul’un sorunlarıyla ilgileneceğiz.” dedi.

“MİLLETİMİZE SÖZ VERİLDİĞİMİZ ŞEKİLDE BU SÖZLERİ KULLANMAYA ÇALIŞTIK”

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Murat Kurum, TOKİ mağdurlarının sorusuna yanıt verdi: “Biz her zaman söyledik ki, bir sorun varsa kaçmayacağız. Sorun nerede ise orada olacağız. Çözüm. Dün yine arkadaşlarımızla bir araya geldik. TOKİ’den sosyal konut aldılar.” Hak kazanan arkadaşlarımızla bir araya geldik. Onları dinledik. Onlar masanın bir tarafında, biz ise diğer tarafındaydık. Masa etrafında birebir istişarede bulunduk. Onlar için bir şeyler yapmaya çalıştık. TOKİ’ye teşekkür ediyorum. Çevre, Şehirleşme ve İklim Değişikliği Bakanımıza teşekkür ediyorum. Onlar da kardeşlerimize gerekli her türlü desteği vermek için çaba gösterdiler. Dün memnun ayrıldığımızı düşünüyorum. En azından onlarla bu çabayı mümkün kıldım. Dün sosyal medyada algı oluşturulmaya çalışılan görselleri görmüşsünüzdür. Görüntülere baktığımızda samimiyeti, kardeşliği gördük. Milletimizin ne sorunu varsa onun takipçisi olacağız. Sorunu bırakmayacağız, kaçmayacağız. Milletimizi bu anlamda başıboş bırakmayacağız. Her zaman el ele, her zaman kalp kalbe olacağız. Dün Tuzla’daki kardeşlerimizle bu toplantıyı gerçekleştirdik. 25 yıllık iş hayatımızda ve iş ahlakımızda milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmeye gayret ettik. Şu ana kadar nerede bir afet, bir su baskını yaşandıysa oraya gittik, milletimize bir söz verdik. Biz sözümüzü tuttuk. Dün de aynı anlayışla Tuzla’daki kardeşlerimizle bir araya geldik. Oturduk istişarede bulunduk ve sorduk: Yapılabilecek bir iyileştirme var mı, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir çalışma var mı? Biz bu anlayışı ortaya koyduk ve memnun ayrıldık. Tuzla’nın ve İstanbul’un her köşesindeki kardeşlerimizin mutluluğu bizi sevindiriyor. “Onların sevincini paylaşıyoruz” diye yanıt verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu