Teknoloji

vivo V29 serisi fotoğrafçılıkta orta segmentte oldukça iddialı

Dünyada yenilikleriyle tanınan vivo, V29 Serisi ile tasarımda bir ilke imza atarak amiral gemisi telefonlarda görmeye alıştığımız kavisli ekranı orta segment akıllı telefonlara getiriyor. Kendi segmentinde ilk olan 120Hz kavisli AMOLED ekranlarıyla V29 ve V29 Lite, uygun fiyatı ve yüksek performansının yanı sıra son derece şık ve şık telefon alternatifleri olarak rakiplerini geride bırakıyor.

“Starlight” özelliğine sahip vivo V29 ile stüdyo kalitesinde portreler

Şık ve estetik tasarımı ve güçlü performansıyla beğeni toplayan orta segment akıllı telefon kategorisinin yeni yıldızı V29, yenilikçi “Star Light” (Aura Light) özelliğiyle akıllı telefon fotoğrafçılığına yeni bir soluk getiriyor. Telefon özellikle stüdyo portresindeki iddiasıyla dikkat çekiyor. V29’un arka kısmındaki ana kamera üzerinde bulunan ve telefonların dışında satılan büyük selfie ışıklarını anımsatan büyük ışık halkası, standart bir flaştan dokuz kat daha fazla ışık sağlıyor ancak profesyonel stüdyolardakine benzer yumuşak bir ışık sağlıyor. “Yıldız Işığı”nın yarattığı üç boyutlu aydınlatma efekti sayesinde nesneler çok daha güzel aydınlatılır, fotoğraf çekilen kişinin yüzündeki gölgeler ve ortamdaki karanlık alanlar kaybolur. Yumuşak aydınlatma aynı zamanda konunun kusurlarını gizler ve doğal güzelliği ortaya çıkarır. Bu sayede günün her saatinde ve her ışık koşulunda güzel ve etkileyici portreler ve fotoğraflar çekmek mümkün oluyor.

Kameranın değişen renk sıcaklıklarına uyum sağlamasına olanak sağlayan Akıllı Renk Sıcaklığı Ayarı’nı kullanan kullanıcılar, loş ortamlardaki nesneleri aydınlatarak, özelliklerini belirgin hale getirerek etkileyici ve net portreler çekebiliyor. Telefonun 50 MP AF Küme Selfie ve Harika Küme Görünümü gibi ön kamera özellikleri, genişletilmiş görüş alanı ve hassas otomatik odaklama yetenekleri ile daha kalabalık grupların fotoğraf ve selfielerinde de başarılı sonuçlar elde ediliyor. VLog ve sosyal medya içerikleri oluşturmak isteyenler, çeşitli şablonlar ve profesyonel düzenleme asistanıyla tek elden görüntü oluşturma deneyimi sunan V29’un Vlog Movie Creator özelliği ile farklı düzenleme uygulamalarına ihtiyaç duymadan keyifli içerikler de oluşturabiliyor.

V29 Lite 5G’nin güçlü kamera özellikleriyle fotoğraf ve görsellerde sınırsız yaratıcılık

V29 Lite 5G; Yaratıcılığa olanak sağlayan kamera ve görüntü özellikleri, çeşitli pozlama seçenekleri, modları, filtreleri ve efektleriyle kullanıcılara hem fotoğraf hem de görüntüleme alanında etkileyici deneyimler sunuyor. Optik görüntü sabitlemeli (OIS) 16 MP ön kamera; V29 Lite 5G, sarsıntı önleyici 64MP ana kamerası, 2MP bokeh, 2MP makro lensten oluşan üçlü arka kamera sistemi ve rakiplerinde bulunmayan birçok farklı özelliğe sahip “Portre” moduyla fotoğraf tutkunlarının tercihi olacak. Telefonun “Çift Pozlama” özelliği sayesinde kullanıcılar, fotoğrafın konusunu arka plandan ayıran, onu belirgin ve görünür hale getiren katmanlı portreler oluşturabiliyor; Gece modu özelliğinin içerdiği farklı filtreler sayesinde karanlık ortamlarda bile etkileyici fotoğraflar çekebiliyorlar. Portre modundaki “Güzellik” özellikleri, fotoğraf çekilmeden önce yüz rengindedir; Burun, çene ve gözler gibi istediğiniz bölgelerde oynamanıza olanak sağlarken, ışık efektleriyle de fotoğraflar daha etkileyici hale geliyor. “Konum” modu, poz vermesini bilmeyenlere güzel poz alternatifleri gösterirken, zamanlama özelliği, fotoğraf boyut ayarı, çerçeve çizgisi, sabitleyici ve efekt uzmanı gibi pek çok farklı fotoğraf düzenleme seçeneği, kullanıcılara benzersiz fotoğraflar çekme şansı veriyor.

V29 5G’nin ön ve arka kameranın aynı anda kullanılmasını mümkün kılan “Dual-View” özelliği ile vlogger’lar ve içerik üreticileri etkileyici içerikler üretebiliyor. Fotoğraf modunda olduğu gibi, güzellik modları, filtreler ve efektlerle görüntü yaratıcı ve etkileyici; Sinema modu ile daha çok sinematografik görüntü, Panorama modu ile ise en hoş görüntülerin çekilmesi mümkün oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu