Yaşam

Ünlü Oyuncu Alper Kul Sahte Aramalara Başkaldırıyor

6 Şubat’ta yaşanan sarsıntıların ardından birçok ilimizden can kaybı haberleri gelmeye devam ederken, geçersiz imdat çağrıları ekiplerin işini zorlaştırıyor. Hayatta kalanlara ulaşma olasılığını azaltan bu davetler Türkiye’nin dört bir yanından tepki alırken, bu paylaşımlara Alper Kul’dan bir tepki geldi. Enkaz altında kalanlara yardım etmek için arama kurtarma ekiplerine katılan ünlü oyuncu Alper Kul, sahte davetlere isyan etti. Detaylar burada;

SAR Kurtarma Ekibine Katıldı

Depremin ardından arama kurtarma ekibine isteyerek katılan Alper Kul, şimdi de Kahramanmaraş’ta. Ancak sosyal medyada görüntülenecek geçersiz davetler, grupların işini zorlaştırmakta, her saniyesi pahalı olan bireylerin enkaz altındaki yaşam mücadelesini daha da zorlaştırmaktadır.

Ünlü Oyuncu Alper Kul Düzmece Davetlere Başkaldırdı

Ünlü oyuncu, “İhbarların çoğu aldatma amaçlıdır. Raporu değerlendiren ekipler yarım saattir bu binayı arıyor. Lütfen yanıltıcı bilgi vermeyin! Bu binada birinin kaldığını söylediler. Ekipler bu binayı arıyor. Lütfen daha dikkatli olun” diyerek asılsız ihbar yapılmamasını istedi.

kirkagacajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu