Haber

Uğurcan Çakır: Maçı domine ettik ve 2-0 net skorla kazandık

Trabzonspor’un milli kalecisi Uğurcan Çakır, Atakaş Hatayspor ile oynadıkları maçta oyunu üstün tuttuklarını ve 2-0’lık net skorla galip geldiklerini söyledi.

Uğurcan, Papara Park’ta oynanan maçın ardından basına yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin yıl dönümünü hatırlatarak, hayatını kaybedenlere rahmet diledi.

Maça yeterince hazırlandıklarını belirten Uğurcan Çakır, “Bugün 90 dakika boyunca maçın hakimi olduk. Oyunu domine ettik ve 2-0’lık net bir skorla kazandık. Aslında çalıştığımız işin üzerinde çok iyi çalıştık. Hafta boyunca rakibin ne yaptığını analiz ederek ve pratik yaparak değerlendirdik ve bugün net bir skor elde ettik.” “Takım arkadaşlarımı, antrenörlerimi ve takımımı tebrik ediyorum.” söz konusu.

Uğurcan, galibiyetle birlikte güzel tepkiler aldıklarını belirterek, “Maç öncesi soyunma odasında bunlar konuşuldu. Böyle zamanlarda büyük futbolcular, büyük takımlar tepki veriyor. Bugün takım arkadaşlarım, antrenörlerim ve hatta Bizi desteklemek için buraya gelen taraftarlarımız büyük tepki gösterdi ve üzerinden 4 haftadan fazla zaman geçti.” “Sonra kazandık. Aslında kupa maçı da hafta içi bizim için zordu ama geçmeyi başardık.” dedi.

Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür’ün İngiltere Şampiyonası ekibi Hull City’ye transferiyle ilgili soruyu şu şekilde yanıtladı:

“Altyapıdan bu yana 13-14 yıldır arkadaşımdır, Trabzonspor tarihinde birçok başarıya imza attık. Onun gidişine hem üzüldüm hem de onun adına sevindim. Umarım hem ülkemizi hem de Trabzonspor’u çok iyi temsil eder. Futbolda bunlar oluyor, önümüze bakmamız lazım. İkisinin de bu yüzden herkesi sabırsızlıkla beklemesi gerekiyor, hem Trabzonspor adına, hem de bizim için. Kendisine orada başarılar diliyorum. Zaten onunla sürekli konuşuyorum.”

haber-abana.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu