Yaşam

Televizyon Çekimleri Sırasında İnsanların Başına Gelen 19 Trajik Olay

Reality şovlar ne kadar eğlenceli olsa da bazen oldukça tehlikeli olabiliyorlar. Bugün çekimler sırasında meydana gelen en trajik 19 olaya bakacağız.

Kaynak:https://www.buzzfeed.com/crystalro/re…

1. Depolama Savaşları yıldızı Darrell Sheets, 1988’de satın aldığı bir dolabın içinde plastiğe sarılı bir ceset bulduğunu açıkladı.

Polis ona bir adamın karısını öldürdüğünü ve onu dolaba bıraktığını söyledi.

2. Gösterinin jüri üyelerinden biri olan Paula Abdul’a “hayranlık duyduğu” söylenen American Idol yarışmacısı Paula Goodspeed, 2008 yılında Abdul’un Los Angeles’taki evinden “birkaç kapı ötede” intihar etti.

Gösterideyken (2006’nın 5. Sezonu) panel tarafından ‘alay edildi ve kesinlikle reddedildi’. Abdul daha sonra Paula’nın kendisini 17 yıldır takip ettiğini ve taciz ettiğini bildirdi ve yarışma yöneticilerine onun gösteriye çıkmasına izin vermemeleri gerektiğini söyledi.

3. My 600-lb Life adlı programın 6. sezonunda yer alan Robert Burchell, çekimler sırasında hayatını kaybetti.

Distractify’a göre Buchel, ‘Dr. 381 kiloya gelince Now’dan yardım istedi ve ünlü obezite cerrahının yardımıyla 155 kilo vermeyi başardı.’

4. MTV’nin The Real World: Hollywood dizisinin oyuncusu Joey Kovar, “diziden ayrılması istenene kadar uyuşturucu ve alkol bağımlılığıyla mücadele etti.”

Kovar daha sonra Dr.’a katıldı. Drew’la birlikte Celebrity Rehab programına katıldı ancak birkaç yıl sonra 2012’de ‘afyon zehirlenmesinden’ öldü.

5. MTV’nin Punk’d ve diğer programlarının müzik koordinatörü Gabriel Ben-Meir, Mayıs 2011’de Los Angeles’taki evinin önünde vurularak öldürüldü.

Hollywood Reporter’a göre ‘İki şüpheli, Jabaar Vincent Thomas ve Destiny Young daha sonra ikinci derece cinayetle suçlandı. Yetkililere göre cinayetin nedeni soygundu.’

6. Deadliest Catch’in 3. sezonunda, dört kişilik bir grup için yapılan arama ve kurtarma görevi sırasında, yalnızca “hayatta kalan bir kişi, boş bir hayatta kalma kıyafeti ve iki ölü mürettebat suda yüzerken bulundu.”

7. Ayrıca, 6. sezonun balıkçısı ve yıldızı Phil Harris, 2010 yılında yengeç yüklerken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

8. Koh-Lanta (Survivor’un Fransızca versiyonu) yarışmacısı Gerald Babin, çekimler sırasında öldü.

Babin, tekneden atlayıp halat çekme yarışına katıldıktan sonra kalp krizi geçirdi. Sonuç olarak çekimler durduruldu ve gösteri 2013 için iptal edildi.

9. Sadece bir hafta sonra Koh-Lanta’da çalışan ve Babin’e acil bakım sağlayan doktor Thierry Costa intihar ederek öldü.

Costa, intihar notunda Babin’in ölümüyle ilgili olarak adının ‘medya tarafından lekelendiğini’ söyledi.

10. “Dropped” adlı bir başka Fransız reality şovunun çekimleri sırasında iki helikopter çarpıştı ve 10 kişi öldü.

Trajik kazanın ardından gösteri iptal edildi.

11. The Challenge’ın oyuncularından Diem Brown, 2014 yılında Battle of the Exes 2 filminin çekimleri sırasında sette bayıldı.

Kolonu ve midesine metastaz yapan yumurtalık kanseri nedeniyle acil ameliyat için New York’taki bir hastaneye götürüldü. Gösteride, ameliyat için Panama’dan New York’a yaptığı uçuşun görüntüleri de yer aldı ve 14 Kasım 2014’te ölmeden önce dizideki son sözleri, ‘Hayatımın sadece yaşamak istediğim bir noktasındayım’ oldu. .’

12. Ben bir ünlüyüm… Çıkarın Beni Buradan! Gösterinin 2013 sezonunda ünlülerden ve gösteri ekibinden 100’den fazla tik kaldırıldı.

Görünüşe göre ekip üyelerinden biri de kene ısırmasından dolayı ‘şiddetli anafilaktik şok’ yaşadı.

13. I Love Jenni adlı kendi şovunda rol alan Meksikalı-Amerikalı müzisyen Jenni Rivera ve yakın çevresinden birkaç kişi, üçüncü sezonun çekimleri sırasında bir uçak kazasında öldü.

14. NBC Sports Network’te yayınlanan Under Wild Skies adlı program, sunucu Tony Makris’in “filin suratına ateş etmesi ve ardından kendisini eleştirenleri Adolf Hitler’e benzetmesi” üzerine iptal edildi.

15. Programda çalışan bir kaynağa göre Teen Mom, çekimler sırasında polisin birden çok kez aranması gerektiğini iddia etti.

Çünkü sürekli olaylar oluyordu.

16. MTV dizisi Buckwild’in yıldızı Shain Gandee, karbon monoksit zehirlenmesi nedeniyle diğer iki kişiyle birlikte bir kamyonda ölü bulundu.

MTV, dizinin 2. sezonunun çekimlerini askıya aldı ve sonunda gösteriyi iptal etti.

17. Discovery Channel için “İsimsiz Askeri Proje” programının çekimleri sırasında bir helikopter düştü ve içindeki üç kişi öldü.

Kurbanlar helikopter pilotu David Gibbs, Darren Rydstrom ve Michael Donatelli idi.

18. Son olarak, Animal Planet’in The Crocodile Hunter adlı programının yıldızı Steve Irwin, bir vatozun kuyruk omurgasının göğsünü delmesi sonucu Eylül 2006’da öldü.

Hollywood Reporter’a göre Irwin, vatoz ona saldırdığında ‘kızı Bindi’nin TV programı Bindi the Jungle Girl için sığ sularda çekim yapıyordu’. Daha sonra olay yerinde öldüğü açıklandı.

harranhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu