İş

Seç Market iş ortaklarının sayısı yüzde 40 arttı

Küçük esnafı destekleyen bayilik modeliyle faaliyet gösteren Seç Market hızlı büyümesini sürdürdü. Seç Market tabelalı mağaza sayısı 2022 sonunda bir önceki yıla göre yüzde 40 artışla 2 bin 409’a ulaştı.

SEKMEN: SEÇKİN İŞ MODELİMİZ YENİ YATIRIMLARIMIZLA BÜYÜMEYE VE GÜÇLENMEYE DEVAM EDECEK

Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen, geleneksel esnaf kültürü ile çağdaş pazarlamayı buluşturan Seç iş modelinin, esnaftan müşteriye tüm paydaşlarına sağladığı avantajlarla geçtiğimiz yıl değerli bir büyüme kaydettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“2022 yılında tedarik, lojistik ve dijital altyapı gibi alanlarda yaptığımız yatırımlarla hızlı büyümemizi sürdürdük. Select portalımızı yenileyerek bazı bayilerimizin kullanımına açtık. Bu yıl yeni altyapısıyla tüm Seç mağazalarını Seç portalına entegre ederek iş süreçlerimizin verimliliğini artıracağız. Geçtiğimiz yıl müşterilerimiz, bayi adaylarımız ve basın mensupları ile keyifli toplantılar yaptığımız dinamik ve verimli bir yıl oldu. 2022 yılında yayına giren “Mahallenin Pazarı” temalı TV reklamımız kamuoyundan büyük ilgi gördü. Bu yıl da aramıza yeni katılan iş ortaklarımızla birlikte büyümeye, güçlenmeye, müşterilerimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz.”

Dijital altyapısını da güçlendiren Seç Market; Ayrıca sipariş akışı, stok kontrolü, promosyonlar ve iş ortakları ile genel bağlantının yönetilmesi için bahislere dayalı Select portalını yenileyerek bazı bayilerin kullanımına açmıştır. Hem taşınabilir hem de web arayüzüne sahip yeni portal uygulaması, bayilerin yeni teknolojileri kullanarak işlerini daha verimli yönetmelerine yardımcı oluyor. Portal uygulaması sayesinde iş ortakları stok, fiyat ve sipariş yönetimini tek bir yerden hızlı ve hızlı bir şekilde yönetebilmektedir. Ağırlıklı olarak aile işletmeleri olan Seç Market, bugün sahip olduğu prestij ile iş ortakları ve çalışanları ile birlikte yaklaşık 7 bin kişilik bir ekosisteme sahiptir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu