Ekonomi

Hepsiburada Efsane Kasım’a Kıvanç Tatlıtuğ’la başladı

Hepsiburada Efsane Kasım ayına özel bir geceyle başladı. Sunuculuğunu Hepsiburada CEO’su Nilhan Önal Gökçetekin ve markanın yüzü Kıvanç Tatlıtuğ’un yaptığı geceye iş insanları ve ünlü isimler katıldı. Efsanevi Kasım’ı Gökçetekin’le başlatan gong’u çalan Tatlıtuğ, “Hepsiburada ekibinin bir parçası olduğum için çok mutluyum, efsane bir Kasım ayı geçireceğiz.”

Hepsiburada, Türkiye’ye ilk kez yedi yıl önce getirdiği Efsane Kasım’ı marka elçisi Kıvanç Tatlıtuğ’la birlikte pazara sundu. Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen özel geceye Müge Boz & Caner Erdeniz, Ahu & Süleyman Orakçıoğlu, Melodi Elbirliler & Arda Türkmen, Gülden Güral gibi isimler katıldı.

Efsanevi Kasım ayının başlaması için gecede gong töreni düzenlendi. Hepsiburada CEO’su Nilhan Önal Gökçetekin ve Kıvanç Tatlıtuğ’un düğmeye basarak platformun uygulamasını ve web sitesini Efsane Kasım ayının renklerine dönüştürdüğü davette eğlenceli anlar yaşandı.

Hepsiburada CEO’su Nilhan Önal Gökçetekin, “Efsanevi Kasım’ın hemen öncesinde bugün sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Hepsiburada, e-ticaretin Türkiye’deki milli takımı ve 7 yıl önce Efsane Kasım’ı Türkiye’ye getiren markadır. Bu” ay hem müşterilerimize, hem platformumuzdaki markalara hem de iş ortaklarımıza fayda sağlayacağımız, özel kampanya ve kampanyalarla e-ticaret ekosistemini canlandıracağımız bir ay olacak” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ, “Hepsiburada ekibinin bir parçası olduğum için çok mutluyum, efsane bir Kasım ayı geçireceğiz” dedi. Gökçetekin, Efsane Kasım ayı alışveriş listesine eklediği ürünleri sorduğunda Tatlıtuğ’a aldığı cevap şu oldu: “Uzun zamandır ilgimi çeken bir şey var, yemek yapmak, gastronomi, mutfak. O yüzden bu ürünleri de listeme ekleyeceğim. Efsanevi Kasım alışveriş listesi.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu