Haber

Dilan Polat’ın tutuklanmasının ardından fenomenlerin ortak tavrı: Umre, Dubai, yer sofrası…

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından başlayan hareket, pek çok olgunun MASAK soruşturmasına tabi tutulmasına neden oldu. Hasret Öz ve kendisiyle ilgili tezlerle gündeme gelen hekim eşi Tayyar Öz, ‘Şulamsi’ lakaplı Şule Kayatürk, Aymira Koçaklı, Nevra Bilem ve daha niceleri…

10 Haber’den Müge Dağstanlı, Polatların tutuklanmasının ardından isimleri gündeme gelen fenomenlerin davranışlarını ve bu davranışlarda dikkat çeken ortak noktaları yazdı.

“Dilan’ı giydiği pijamalara kadar taklit eden bu fenomenlerin ortak özelliklerinden bahsedelim biraz… Bazıları Dilan Polat’la yakın ilişki kurarak yola çıktılar. Mesela Şule Kayatürk (Şülemsi). Dubai tatili birlikte devam ettikleri şimdi mercek altında.

İlk merkezlerini açıp kremleri çıkardıktan sonra eşleri dahil hepsi estetik ameliyat oluyor. Bu bakımdan en çok değişenler Şule ve eşi Yasin Kayatürk’tür. Hepsi Kuran’ı, duaları, ilahileri, Türk bayrağını, yaptıkları yardımları, umre pozlarını, lüks araçları, güllerle dolu havuzları paylaşıyor.
Villalar, her yerden fışkıran altınlar, dolarlar, eurolar, markalı kıyafetler ve mücevherler var. Ayrıca kendi adlarını taşıyan müzikler de var.
gecerli. Klipleri de çok gösterişli. Kliplerinde gülleri, lüks arabaları ve Dubai’yi görüyoruz. Peki tüm takipçileriyle arası iyi mi? HAYIR!! Örneğin eşi doktor olan Hasret Öz, çocuğu kanser olan bir takipçisine, “Tedaviyi üstleneceğiz ama bir şartla!” dedi. “Seni çocuğunla paylaşacağız” dedi.
‘Hayır’ yanıtı alınca tedaviyi bıraktı. Kendisine fayda sağlamayanları eleştirir. Eleştirilerden ve sorulardan sıkılan Şule Kayatürk de hesabını kapattı.

Peki sosyal medyanın “ünlü gibi” dediği bu fenomenler panik içinde mi? Şu anda ‘Evet’. Panik sırasındaki hareketleri de kopyalanıyor! Önce “alnımız belli, başımız dik” diyorlar. Sonraki cümleleri ise “Devlete feda olurum” ve “Masak beni de muayene etsin” oldu. Burada bitmiyor! Gösterişli paylaşımlarını silip bir anda mütevazı hayatlara geçiyorlar. Hasret Öz, “Sipariş ettiğim külçe altın sahtedir” diyerek yanına Kur’an-ı Kerim’i ekledi ve ertesi gün noterde görüldü. “Anlaşma ne?” bana şunu söylettirdi! Bu arada ‘Taktığım altınlar sahte, villam kiralık’ diyenler de var. Hatta bir ‘ünlü’nün elinde dolarlarla poz verip “Lüks gözüm yok, her hafta markete giderim” dediğini gördük. Düne kadar havuz başında altın fincandan kahve içen biri, yer sofrasında çorba içmeye başladı. Bu değişikliğin tek sebebi; İdolleri Dilan’ın acı sonu…” (HABER MERKEZİ)

(TAM MAKALE)

haber-cekerek.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu