Yaşam

Bu Dünyaya Sığamam Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Bu Dünyaya Sığamazsam 26. Bölümde Ne Olacak?

Güzel Adamlar Medya imzalı sevilen dizi Ben Bu Cihana Sığmazam bu hafta 25. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. ATV ekranlarının başarılı yapımı Ben Bu Cihana Sığmazam’ın başrollerini Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil paylaşıyor. Aksiyonun ve heyecanın hiç bitmediği dizinin son bölümünde Gülendam, Cezayir ile sert bir konuşma yapıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam hayranları dizinin 26. bölümünde neler olacağını şimdiden merak ediyor.

İşte Ben Bu Cihana Sığdıramam 26. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti

Sevilen dizi Ben Bu Cihana Sığmazam 4 Nisan Salı akşamı 25. bölümüyle atv ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Pekala, gelecek hafta I Can’t Fit This World’de ne olacak?

Önce “Bu Cihana Sığdıramam” serisinin son bölümüne bir göz atalım ?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 25. bölümünde: Gülendam, aileyi sıkıştırmak konusunda oğluyla değerli bir sohbet ediyor.

Gülendam, Cezayir’le sert bir konuşma yaparak onu uyarır ve oğlunu, ailenin üzerindeki kara bulutların dağılması gerektiği konusunda uyarır.

Ailesine eziyet edenlerden hesap verme zamanının geldiğini söyleyen Gülendam, meclisin toplanmasını sağlar.

Cezayir meclisi toplar ve düşmanları yok etmek için harekete geçer. Ateş ise Cezayir’den habersiz bir hamleyle Azamet’i yanına alır ve kayıkçının izini sürer.

Kayıkçının ardından Ateş ve Azamet’e tüm Cezayir ailesini sarsacak bir mesaj gelir.

Tito, ailesinin ölüm emrini veren kişinin kimliğini Ekabir’den öğreniyor! Tatavlalı’nın intikamını almak için harekete geçen Tito, intikam peşindeki bir Cezayirli ile karşı karşıya kalır.

Canan’a destek olmak için Gülendam’ın evine gelen Firuze, Leyla’yı rahatsız eder. Leyla’nın sabrını taştıran son nokta, Firuze’nin Leyla’nın galerisinde yaşadığı olaydır.

Bu Dünyaya Sığamam son bölüm fragmanı ?

Ben Bu Dünyaya Sığamam 26. Bölüm Fragmanı | “Tathammer Tito için gelecek ve biz de orada olacağız!”

kulp-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu