Haber

BAKAN BOZDAĞ ERDOĞAN’IN ŞOK OLDUĞU ALTINLARA BAKTINIZ MI?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ‘Hazinedeki altınları her eve, her aileye birer parça altın vereceğiz’ dedi. Hani hazine boştu, Tayyip Erdoğan ülkeyi yıktığı zaman, şimdi onun biriktirdiği altınlara mı göz dikiyorsunuz?

AK Parti’nin Şanlıurfa’dan milletvekili adayı olarak gösterdiği Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, beraberindeki AK Parti milletvekili adaylarıyla Akçakale ilçesindeki seçim bürosunun açılışına katıldı. İlçeye giderken ellerinde Türk bayrakları olan bir grup, Bakan Bozdağ’ın konvoyunun önünü keserek sulamada yaşadıkları sorunları anlattı.

Bakan Bozdağ, partililerle ilçe merkezinde görüşmeye geldi. Burada kalabalığa seslenen Bakan Bozdağ, hükümetin 21 yılda sayısız hizmetleri olduğunu söyledi.

‘ÜLKENİN FELAKETLERİNE UMUTLAR BAĞLIYORLAR’

Türkiye’de verilen hizmetleri hazmetmeyenlerin olduğunu belirten Bakan Bozdağ, konuşmasına şöyle devam etti.

Alın terine umut bağlamayan, ülkenin felaketine umut bağlayan, iktidar umudunu ürettikleri politikalardan çok ülkenin felaketine bağlayan, geleceği felaketten arayan bu zavallılara verilecek en güzel cevap. , geleceğini depremde, yangında, selde, afette, terörde ve savaşta arayan bu ilkel zihniyetin sahiplerine Akçakale’den bir armağandır. Osmanlı tokatını sandığa atmaya hazır mıyız? Parasını ödeyeceksin, defterlerini kıracaksın. Onların derdi bu milletin refahı, istikrarı ve nezih şeyleri değil, tam tersi, tam tersi olmalarıdır. Biz ne kadar iyi yaparsak yapalım yine iyi bir şey yaptıkları için sinirleniyorlar. Bunlar, tek bir iyi işe bile değer vermeyen, değer vermeyen ilkel zihniyetin sahipleridir. İktidarı devirmek için umutlarını ateşe bağladılar. Bunlar, ‘Büyük yangınlar çıksa, büyük felaketler çıksa, ülke yenilse de Erdoğan’dan kurtuluruz’ diye tweet atan ilkel zihniyetin sahipleridir.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da eleştiren Bozdağ, bugün “Hazinedeki altınları her eve, her aileye vereceğiz” diyor. Hani hazine boştu, hani Tayyip Erdoğan ülkeyi mahvetmişti. Şimdi onun biriktirdiği altınlara mı göz dikiyorsun? söz konusu.

‘MUHALEFET 7 İNSAN HORMUSU’

Muhalefetin 7 kocalı Hürmüz tarzı hükümet vaad ettiğini söyleyenlere bakın, kim Erdoğan’ı istemez, kim Kılıçdaroğlu’nu ister Kim Erdoğan’ı destekler, kim Kılıçdaroğlu’nu destekler Kılıçdaroğlu’nun arkasında ABD’nin desteği var, Fransa AB’nin arkasında onun arkasında. Desteği arkasındadır. Yetmiyor, Kandil’in ne kadar eli kanlı katili olursa olsun ‘Kılıçdaroğlu’nun arkasındayız’ diye açıklama yapıyorlar. FETÖ’nün elinde ne kadar terörist olursa olsun ‘Kılıçdaroğlu’nun arkasındayız’ diye açıklama yapıyorlar. Türkiye’nin zayıflamasını isteyenler, yörüngesinden çıkmasını istemeyenler Kılıçdaroğlu’nun arkasında. Terör örgütlerinin desteklediği birinin Akçakale’ye, Şanlıurfa’ya ve Türkiye’ye iyilik yapacağını söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Akçakale ilçesinde irtibat bürosunun açılışının ardından Harran ilçesinde seçim bürosu açılışına katıldı.

nurdagi-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu