Haber

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çalışmaya devam edeceğiz

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “21 yıldır uyguladığımız ve çıtayı yükselttiğimiz hizmetleri daha da ileriye götürmek ve daha da ileriye taşımak için Asrın Türkiye vizyonu ve motivasyonuyla çalışmaya devam edeceğiz. milletimizin başarılarını daha da artırmak.”

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı, ’28. Dönem Kadın Milletvekilleri Toplantısı ve İstişare Toplantısı’nı parti genel merkezinde gerçekleştirdi. Programa Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ve milletvekilleri katıldı. Bakan Göktaş, 28’inci dönemde TBMM’de AK Parti saflarında yer alacak kadın milletvekilleri ile bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Yeni dönemin sizlere, milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini, Gazi Meclis çatısı altındaki çabalarınızı kolaylaştırmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. AK Parti ve Cumhur İttifakı ve Sayın Cumhurbaşkanımız, aziz milletimiz, “Tabii ki bu başarı bize çok değerli sorumluluklar getirdi. 21 yıldır hayata geçirdiğimiz ve çıtayı yükselttiğimiz hizmetleri daha da ileriye taşımak, milletimizin kazanımlarını daha da yukarılara taşımak için Asrın Türkiye vizyonu ve motivasyonuyla çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte biz kadınlar çalışmaya devam edeceğiz.” Sorumluluğun da bilincindeyiz. bayrak yarışının yarışçıları.her birimiz bayrağımızı seleflerimizden alıp yarışa kaldığımız yerden devam edeceğiz.bayrağı teslim etme sırası bize gelene kadar bu çabalar yorulmak bilmeden koşacak.bizde çok şey var Ülkemizin Cumhurbaşkanımızın belirlediği hedeflere ulaşması için birbirimize destek olacak, güçlerimizi birleştirecek ve var gücümüzle çalışacağız.” KESİR: BİRÇOK TARİHİ DÜZENLEME YAPILDI.Ayşe Keşir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadın kolları ve gençlik kollarının 3 ana unsurundan biri. Keşir, “AK Parti döneminde başta ‘kadın erkek eşittir’ unsuru olmak üzere tarihe geçecek pek çok düzenleme yapıldı. Kadınların işgücüne katılım oranı yüzde 36 ama biz yüzde 40’ı geçtik. kamuda istihdam AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanımızın başarısıdır.Bazı bölümlerde kadınların katılımı yüzde 50’yi geçti.Öncelikle eğitimde fırsat eşitliği bu dönemde tarihe geçti ve eğitim Kızların önündeki sorunlar birer birer aşıldı” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu