Yaşam

Aile dizisi Cihan kimdir, kim oynuyor? Ailesi Cihan Soykan (Nejat İşler) kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Aile yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, ilk bölümü 7 Mart 2023’te yayınlanan, yönetmenliğini Ahmet Katiksız’ın yaptığı Türk televizyon dizisidir. Aile dizisi Cihan kimdir, kim oynuyor? Aile Cihan Soykan ( Nejat İşler ) kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Detaylar sizlerle…

AİLESİ CİHAN KİMDİR?

CİHAN SOYKAN (NEJAT İŞLER)

Soykanların en büyük oğlu. Ailenin kara koyunu. Büyük bir olayın ardından aileden ayrılmak zorunda kalır ve öfkeli, karanlık bir adama dönüşür. Soyguncuların bütün kirli işlerini Aslan’a devreder. Artık ailesinden uzakta olsa da Aslan ile yolları kesişecektir.

AİLESİ CİHAN SOYKAN KARAKTER KİMDİR?

Aile dizisinde Cihan Soykan karakterini canlandırmıştır. Nejat İşler“Canlandırıyor.

NEJAT İŞLER KİMDİR?

Nejat İşler(29 Şubat 1972, İstanbul doğumlu) Türk oyuncu.

1972 yılında İstanbul’un Eyüp ilçesinde dünyaya gelen, dedesi Feshane işçilerinden usta usta, babası memur olan İşler, soyadını dedesinin işinden aldığını söyledi. İlkokuldan sonra eğitimine Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde devam etti. Ortama bir türlü alışamadığı yeni okulunda tanınmak ve derslerinden kaçmak için okulun tiyatro bölümüne girdi. Liseden mezun olduktan sonra üniversiteye girememiş ve para kazanmak için çay partileri düzenlemeye başlamıştır. Parti düzenlemelerinde işler umduğu gibi gitmeyince borca ​​girdi. Borçlarını ödemek için Mahmutpaşa’dan tişört alıp bu tişörtleri Teşvikiye’de satmaya karar verdi. Kışın tişört yerine kitap, dergi ve plak sattı.

İki yıl sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümünü kazandı. Nejat İşler, askerlik için bölümü okumaktan vazgeçti.

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde bir gün Taksim’de dolaşırken bir tiyatro sahnesinde ücretsiz olarak gösterilen “Danton’ın Ölümü”nü izledi. “Ben neden bu işi yapmıyorum?” düşünme Nejat İşler Amcasının yanına gittiği Eskişehir’de konservatuar sınavına girmeye karar verdi. İstanbul’a döndüğünde 1991 yılında gördüğü ve kazandığı Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuarı bölümüne başvurdu. 1995 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olana kadar devlet tiyatrosu ve dizilerinde yer aldı. Bu dönemde CD ve kitap sattığı işportacı tezgahını işletmeye devam etti.

1995 yılında mezun olduktan sonra iki arkadaşı Aşkın Şenol ve Bekir Köşker ile “Kahramanlar ve Soytarılar Topluluğu”nu kurdu. Tiyatronun kuruluşundan sonra kendi oyunları için hikâyeler yazmaya başladı. “Belki hiç okumamış biri yazabilir, ben yazmak için değil, oynamak için yazıyorum.” “Garip Şehrin Hikâyeleri”, “Biz Zavallılar” ve “Yalnızlık Benim Gizli Aşığım” adlı üç kitap yazdı.

1994 yılında TGRT’de yayınlanan Gurur adlı televizyon dizisinden sonra Mecnun Yürek, Şehnaz Tango, Yurtta Nasıl Kaldım, Dedem, Gofret ve Ben, Aşk ve Gurur, Şeytan Ayrıntıda Kapalı gibi dizilerde rol almıştır. . Asıl popülaritesini Gülbeyaz ve Aliye dizilerinde yakaladı. 1999’da ilk uzun metrajlı filmi Eylül Fırtınası’nda rol aldı. Film oyunculuğuna Mustafa Hakkında Her Şey ve Anlat İstanbul sinemalarında devam etti.

2004 yılında 41. Antalya Altın Portakal Sinema Festivali’nde Mustafa Hakkında Her Şey filmindeki performansıyla “erkek oyuncu” bölümünde aday gösterildi. Amacının her fırsatta başrol oynayıp ünlü olmak olmadığını belirten İşler, tek arzusunun bu işi elinden geldiğince yapmak olduğunu, tiyatro yaparken ölmek istediğini belirtti.

2006’da Çalıntı Gözler, Hayatın Kıyısında ve 2 Muhteşem Sinema; 2007 yılında Barda ve Yumurta filmlerinde rol aldı. 2007-2008 yılları arasında “Bıçak Geri Dön” adlı televizyon dizisinde rol aldı. 2009-2010 yılları arasında başrolünü oynadığı Kapalıçarşı dizisinin 16. bölümü itibariyle diziden ayrılmıştır. 2011 yılında Kaybedenler Kulübü adlı kült filmde başrol oynadı ve yine 2011 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisi dizisinde oynadığı tüm rollerin aksine sıra dışı bir seri katil olan “Ercüment Çözücü” karakterini canlandırmıştır. Duman grubunun “Ah” parçasını seslendirdi. Ayrıca Suzan Kardeş; Haluk Bilginer, Olgun Şimşek, Cem Yılmaz, Has Namal gibi isimlerin yer aldığı “Makyaj Odası Şarkıları” albümünde yer aldı ve “Hancı” şarkısını seslendirdi. Kanal D’de yayınlanan Keşanlı Ali Destanı dizisinde başrol olarak “Keşanlı Ali” karakterini canlandırdı. Kanal D’de yayınlanan ‘İntikam’ dizisinde ‘Rüzgar’ rolünü oynadı ve Yiğit Özşener sedef hastalığı nedeniyle diziden ayrıldıktan sonra rolü üstlendi. 2014 yılında Kış Uykusu filminde rol aldı. Bu sinema, 67. Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye’yi kazanarak uluslararası büyük bir başarı gösterdi. 2015 yılında Bodrum merkezli Gümüşlükspor kulübünün başkanlığına seçildi. 2016 yılında “Gerçek Hesap Bu” kitabını yazdı. Bu kitabın tüm telif hakları Nejat İşler tarafından Gümüşlükspor’un gelişimi için kullanılmıştır. 2017 yılında Kanal D’de yayınlanan “Bodrum Masalı” dizisinde “Bora” karakterini canlandırmıştır. 2018 yılında ise yapımcılığını Kaybedenler Kulübü’nün kült yapımı olan Kaybedenler Kulübü Yolda filminde rol almıştır. 2019 yılında 6 yıl aradan sonra BluTV’de yeni sezonu yayınlanan “Behzat Ç. Bir Ankara Polisi” dizisinde yine “Ercüment Çözücü” karakterini canlandırdı. 2019 yılında Sen’i oynadı. 2019’dan 2021’e kadar ‘Çukur’ dizisinde ‘Çağatay Erdenet’ karakterini canlandırdı.

2021 yılı itibari ile SOL Parti üyesidir. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için kurulan Sosyalist Güç Birliği’nin kuruluşunda yapılan ve aralarında Türkiye’nin de bulunduğu akademisyen, sanatçı, gazeteci, hukukçu, yazar ve siyasetçi gibi 226 önemli ismin imzasını taşıyan ortak bildiriye imza attı. halk tarafından iyi bilinir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu