Teknoloji

Aceleniz Olmasaydı: Valve Resmi Olarak SteamVR 2.0’ı Yayınladı

Valve Eylül ayında duyuruldu SteamVR 2.0 beta Güncellemenin son sürümünü duyurulduktan tam bir ay sonra yayınladı. Bu güncellemeyi ilk olarak 2019 ön izleme raporunda duyuran Valve, güncelleme üzerinde çalışıyor. sıkı çalışıyorlarduyurmuştu.

Güncellemeyi bir blog yazısı ile duyurmak kapak, ” Bu güncellemeyle Steam platformundaki yeni ve heyecan verici her şeyi VR’a taşıyoruz. “Bu, cihazlar arasında daha tutarlı bir deneyim yaratarak Steam ekosistemini tüm kullanıcılar için daha iyi bir hale getirme çabalarımızda attığımız ilk büyük adımdır.”İfadelerini kullandı.

Steam ve Steam Deck özellikleri SteamVR’ye de geliyor

Yeni güncellemenin temel olarak beş önemli farklılığı var. Bunlardan ilki , Steam Deck ve Steam’de mevcut Özelliklerin alt öğesi artık SteamVR için de mevcut. Ayrıca klavye desteğine çift işaretçiyle yazma desteği de kazandırıldı. Klavyeye yeni diller, emojiler ve temalar da eklendi.

Valve, SteamVR’yi daha sosyal hale getirmeyi amaçlıyor. Steam Sohbeti ve Sesli Sohbet özellikleri yeni güncelleme ile VR kullanıcılarına sunuluyor. Mağaza görünümünde bir değişiklik daha yapıldı. Bundan sonra VR içerikleri , mağazada öne çıkacak ve ilgi odağı olacak. Ayrıca Steam bildirimlerine erişim de daha kolay olacak.

Aslında Valve’ın bu açıklaması biraz şaşırtıcı oldu. Şirket yakın zamanda yeni bir lansman başlattı. VR kulaklığı Bu tez üzerinde çalıştığı iddia edildi. Muhtemelen Steam gelecekte bu güncellemeyi takip edecek donanımları yayınlayacaktır.

haberserinhisar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu